Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 31 aug 2017

Er is een Beauty and the Beast make-up collectie en het is práchtig

Nadat bekend werd dat Beauty and the Beast een live action film zou worden en we de beelden zagen, waren we definitief om. Beauty and the Beast is één van de meest fantastische Disney films ever. Had zal je niet verbazen dat ook deze make-up collectie daarom prachtig is.

Primark & Disney

Primark is helemaal jouw place to be als je fan bent van Disney, want er worden aan de lopende band nieuwe producten gelanceerd. Je kunt er bijvoorbeeld dit shirt kopen, shinen in deze pyjama of je thee drinken met deze schattige theepot.

Er is nog maar één ding nodig om je collectie af te maken: dit Beauty and the Beast make-up set. En hij is werkelijk waar práchtig. Deze make-up collectie bestaat onder andere uit een oogschaduw palette, vloeibare lipgloss en lippenstift in vijf verschillende kleuren en blushes.

Nieuwe hebbedingetjes

Lorac, het merk dat de paletten heeft gecreëerd heeft de inspiratie gehaald uit de kleuren die in de film worden gebruikt. Die bestaan uit warme tonen zoals goud en donker roze. En zeg nu zelf, ziet er magisch uit toch?

Lorac is een merk uit Los Angeles en daarom is deze collectie (nu nog?) alleen verkrijgbaar in Amerika. Maar niet getreurd, op Amazon worden al verschillende exemplaren verkocht.

LEES OOK: Beauty and the Beast fans: er zijn nu magische rozen te koop die wel 3 jaar blijven bestaan

Reageer op artikel:
Er is een Beauty and the Beast make-up collectie en het is práchtig
Sluiten