Renée
Renée | LinkedIn Beauty & Style 2 augustus 2018

Waarom een Beautyblender de allerbeste manier is om je foundation aan te brengen

Het maakt je leven makkelijker én mooier: de Beautyblender. Wil je dat je foundation er vlekkeloos uitziet? Dan kunnen we niets anders zeggen dan gebruik alsjeblieft dit roze ei. Hierbij een ode aan de Beautyblender.

Oké, als je een Beautyblender rond laat slingeren krijg je ongetwijfeld opmerkingen. Mensen verwarren het ei al snel voor een seksspeeltje.

Maar dat dit item echt fantastisch is, is iets wat we alleen maar kunnen beamen. Maar waarom zou je de spons in je leven willen? Nou, eh… voor je foundation. Want geloof ons, het is echt een fijn product.

Waarom iedereen zo fan is van de Beautyblender

De Beautyblender is een te dure spons die wél heel goed werkt. Bijna geen make-up kwast brengt je foundation zo mooi aan als dit kleine sponsje.

Menig visagist én celebrity is al fan en eerlijk, als je ‘m goed gebruikt snap je wel waarom. Je foundation versmelt binnen de kortste keren met je huid als je het met deze spons aanbrengt.

Waar sommige kwasten een streperig resultaat geven, zorgt de Beautyblender er praktisch altijd voor dat je make-up er mooi uitziet. En bovenal: dat je je make-up niet zo goed ziet zitten.

Aha! Zo weet je eindelijk welke foundation je moet kiezen voor jouw huid

Hoe gebruik je een Beautyblender?

Je ziet de foundation namelijk niet bovenop je huid leggen omdat je de spons eerst nat maakt. Een vochtige Beautyblender in combinatie met je foundation geeft een heel natuurlijk effect. Zelfs een extreem dekkende foundation ziet er mooi uit.

De beste manier om dit eitje te gebruiken is door te ‘bouncen’. Vegen wordt vaak niet zo mooi, maar deppen dus wel. Geloof ons, het is even wennen in het begin – hallo, vermoeide arm – maar het went super snel.

Hoe maak je de Beautyblender schoon?

De spons zuigt tijdens het aanbrengen product op, dus mede daarom is het verstandig om regelmatig je sponsje schoon te maken.

Het liefst zelfs iedere keer als je ‘m gebruikt, maar geloof ons… Daar heb je echt niet altijd zin. Maar mocht je de tijd vrijmaken: gebruik dan de speciale reiniger of nog beter, een harde zeep die speciaal voor make-up kwasten reinigen gemaakt is.

We raden vooral de laatste optie aan. Dat werkt minstens zo goed en is een stuk minder duur.

Bye, bye, bye puisten: zo camoufleer je ze zodat niemand het ziet

Waar koop je een Beautyblender?

De spons is gelukkig makkelijk verkrijgbaar in Nederland, zodat je nooit lang hoeft te zoeken om er eentje te vinden. Wij scoren onze Beautyblenders vooral bij Douglas, maar het is bijvoorbeeld ook in verschillende webshops verkrijgbaar.

Dus mocht je graag online shoppen: zoek dan even op Google en je vindt binnen no time een webshop waar jij de spons kunt kopen.

Hoe duur is de Beautyblender?

Tja, het is dus een iets te dure spons. Maar wat kost het dan? Een originele Beautyblender kost 19,95 euro. En ja, dat is best prijzig voor een eitje dat je iedere paar maanden moet vervangen.

Twijfel je nog? Probeer het dan een keer uit en oordeel dan. We beloven je dat je nooit meer iets anders wilt gebruiken.

Op zoek naar foundation waar je geen puistjes van krijgt? Gebruik dan deze producten

Reageer op artikel:
Waarom een Beautyblender de allerbeste manier is om je foundation aan te brengen
Sluiten