Beautyblogster contourt de poepemoji op haar gezicht als reactie op haar Youtube haters

Zoals alle beautylovers inmiddels wel weten, is dat je favoriete beautyblogster niet alleen wordt geadoreerd, maar ook zeker wordt gehaat door sommige mensen. Het internet is net te vaak genadeloos wat natuurlijk alles behalve prettig is voor de meiden die gave filmpjes online plaatsen. De vraag is dan alleen, hoe ga je daar als beautyblogster mee om?

Haters gonna hate

Vlogger Bella de Lune kreeg te maken met diverse haters. Ze hadden commentaar op de manier waarop ze zich opmaakte en dat pikte Bella (gelukkig) niet.

Clowntje

‘Ik kan oprecht niet uitleggen hoeveel keren ik al voor clown ben uitgemaakt’, zegt ze in haar video. Daar wilde Bella best nog een schepje bovenop leggen waarna ze niet alleen haar gave contouring aanbracht in het filmpje, maar ook de poepemoji op haar voorhoofd tekende. Waarom?

Poepemoji

Volgens Bella is negativiteit altijd om ons heen, maar kan ze het, net als de poepemoji, met gemak wegvegen. Hm, behoorlijk cool nietwaar? Check de video hieronder. Ze mag er dan even uitzien als een clowntje, maar het eindresultaat is betoverend:

Reageer op artikel:
Beautyblogster contourt de poepemoji op haar gezicht als reactie op haar Youtube haters
Sluiten