Deze beautylanceringen van april zijn je geld waard dubbel en dwars waard

Hoewel we in onze quarantaine vaak make-uploos door het leven gaan, is het juist extra fijn om ons te verheugen op nieuwe beautylanceringen waarmee we straks weer kunnen shinen. En wie zegt dat een FaceTime-borrel met vriendinnen geen reden is om je best te doen op je look?

De leukste beautylanceringen van april

Deze maand is perfect om je beautystash eens uit te mesten en te kijken wat je nog kunt gebruiken. Deze vijf toppers zullen je in ieder geval niet teleurstellen.

beautylanceringen

1. Becca Ignite Liquified Light Highlighter €40

We houden van alle highlighters die Becca maakt, maar de nieuwe Ignite geeft je een glow die ze aan de andere kant van de video call zeker weten zien. En hij geeft je alvast een mooie pre-summer shine.

2. Estée Lauder Bronze Goddess Crème de Soleil 200ml €53

Kom alvast in de zomersferen met de nieuwe body cream van Estée Lauder. Hij geeft toch wel 24 uur hydratatie en is voorzien van de heerlijke Bronze Goddess geur, die zoals elk jaar weer in de zomermaanden te koop is.

beautylanceringen

3. Lamazuna Solid Tandpasta €8,91

Nu is het perfecte moment om jezelf bewust te zijn van hoeveel afval je eigenlijk produceert. In je badkamer in dit geval. We zijn dan ook extra blij met zero waste merken zoals Lamazuna die er ook nog eens tof uitzien.

mac

4. MAC Powder Kiss Liquid Lipcolour €24,50

Ben jij ook zo’n fan van de Powder Kiss lipstick van MAC? Goed nieuws: vanaf nu is ‘ie er namelijk ook in liquid variant. Net zo matte en nog meer hydratatie.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze beautylanceringen van april zijn je geld waard dubbel en dwars waard
Sluiten