Onthuld! De volledige beautyroutine van Kim Kardashian

Kim Kardashian houdt nou eenmaal van beauty. Ze laat zien dat ze behandelingen met bloed ondergaat om een mooier gezicht te laten gaan en dat ze bijna iedere dag wel bij een visagist en haarstylist is. Dat is Kim. Into the Gloss sprak haar echter over haar gehele beautyroutine. En daar valt onze mond een klein beetje van open.

Ondanks dat sommige merken niet in Nederland verkrijgbaar zijn, vind je het vast wel interessant om te lezen uit hoeveel stappen de beautyroutine van Kim Kardashian bestaat:

Make-up remover

Ze gebruikt graag make-up remover doekjes om de make-up van haar gezicht te halen (Neutrogena Make-Up Remover Cleansing Towelettes), en daarna nog een remover gel (By Terry Pureté de Rose Refreshing Cleansing Gel). Klein detail: deze gel ruikt naar rozen en dat is Kim’s lievelingsgeur op dit moment.

Moisturizen

Kim geeft aan een droge huid te hebben dus veel moisturizer nodig. Ze gebruikt het liefste een dikke stevige crème (Guerlain Orchidée Impériale The Rich Cream) met veel vitaminen. Ze houdt ook van Natura Bisse The C+C Vitamin Cream aamngezien deze heerlijk naar sinaasappelen ruikt. Van haar ‘facialist’ krijgt ze Shakti Resculpting Body Cream aanbevolen. En alsof deze keuze nog niet genoeg is werkt ze ook nog eens graag met rozenolie (Epicuren Bulgarian Rose Otto).

Zonnebrand

Kim smeert graag met factor 50 en heeft daarom lang gezocht naar een zonnebrand die goed uitsmeert en die ook nog eens geen witte laag achterhoudt. Ze gebruikt het liefste La Mer’s The Broad Spectrum SPF 50 UV Protecting Fluid of Dr. Harold Lancer—his Sheer Fluid Sun Shield SPF 30. Die laatste krijgt ze aanbevolen van haar dermatoloog.

Psoriasis

Kim heeft altijd last gehad van psoriasis. Daarom heeft ze thuis een LED licht therapie apparaat staan (Quasar MD Plus) die ze vaak gebruikte om haar psoriasis tegen te gaan. Sinds de baby heeft ze er gelukkig vrijwel geen last meer van.

Foundation

De foundation die Kim graag gebruikt is Armani Luminous Silk Foundation en de Joe Blasco Ultrabase Foundation. De laatste is een dikke foundation die ze heeft leren gebruiken op een make-up school waar ze naar toe moest van haar vader toen ze nog maar veertien jaar was. Ze brengt deze foundations aan met de M.A.C 182 Buffer Brush en de Kabuki brush.

Bronzer en contouren

De befaamde Kim contour wordt gedaan met een bronzer uit hun eigen lijn: Kardashian Beauty Endless Summer Matte Bronzer (kleur Cabana Bronze). En verder contourt madame met de Anastasia Beverly Hills Contour Kit.

Wimpers

Het zal je vast wel eens zijn opgevallen dat Kim vaak nepwimpers draagt. De mascara die ze gebruikt is de Lancôme Définicils High Definition Mascara. Ze is erg fan van Lancôme mascara’s. En qua nepwimpers raadt ze de individuele wimpers aan van de Kardashian beautylijn.

Wenkbrauwen

Haar wenkbrauwen worden gedaan door Anastasia Soare. Eerst wilde Kim nooit dat er wat aan haar wenkbrauwen werd gedaan maar toen ze eenmaal overstag ging, wilde ze nooit meer iets anders. Ze had eerst altijd een punt in het midden maar laat ze nu meer rond maken.

Haarroutine

Kim was haar haren niet iedere dag. Op dag één wast ze het en laat ze haar haren föhnen. Op de tweede dag gaat ze voor een messy look. Op dag drie maakt ze haar haren steil met een stijltang en op dag vier maakt ze het liefste een paardenstaart die strak naar achter zit. Op dag vijf wast ze het opnieuw.

Reageer op artikel:
Onthuld! De volledige beautyroutine van Kim Kardashian
Sluiten