Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 7 nov 2020

Beautytips van dé make-up artist van onder anderen Hailey Bieber

Celebrity make-upartiest Nikkie DeRoest maakt dagelijks bekendheden zoals Addison Rea, Hailey Bieber en Rosie Huntington-Whitely op. Nu deelt ze haar kennis en favoriete producten met ons. Nikki DeRoest geeft beautytips voor een day en night look, die zelfs jij voor elkaar krijgt.

Let goed op want deze tips wil je echt weten. De meeste producten die ze gebruikt zijn zelfs helemaal niet zó duur.

Tips voor een dagelijkse look volgens Nikki DeRoest

Als je deze tips gebruikt zie je er binnen twintig minuten net zo fabulous uit als Hailey Bieber. De volgende tips kan je gebruiken voor een dagelijkse look, die je elke dag zou kunnen aanbrengen.

Tip 1: Moisturizers en olie

Nikki vertelt dat ze moisturizers en oliën gebruikt als primer voor de foundation. Ze wilt oliën gaan omarmen, ze zijn namelijk een groot deel van onze make-up routine. Je gezicht hoeft tegenwoordig niet meer helemaal mat te zijn een beetje gloss is helemaal niet erg.

Tip 2: Blush en bronzer

Nikki DeRoest zegt dat ze fan is van crèmeproducten, deze zien er echt heel natuurlijk uit. Ze begint altijd met een crèmeproduct en maakt het daarna af met poeder. Het gebruik van poeder is ook een goede tip als je een mondkapje draagt, dit zorgt ervoor dat je make-up veel minder wordt aangetast.

Voor blush en highlighter gebruikt ze vaak dit palletje van Kokie Professional, het is maar 8,50 euro ;). Hier kan je het bestellen.

Tip 3: Highlighter volgens Nikki DeRoest

Contour je neus ook altijd nog met highlighter. Als je aan de zijkanten van je neus een beetje highlighter toevoegt, valt dit altijd heel mooi op in foto’s.

Tip 4: Ogen

Nikki DeRoest gebruikt vaak één kleur over het hele ooglid, daarna geeft ze de ogen een extra dimensie door een beetje highlighter toe te voegen aan de binnenkant van het oog. “Ik hou ervan om een koel en warm pallet te hebben afhangend van wat je draagt,” zegt Nikki DeRoest. Voor de huid gebruikt ze vaak duurdere producten, maar voor je ogen, lippen en wenkbrauwen zijn producten van de drogist prima.

Als basiskleur voor de oogschaduw gebruikt Nikki DeRoest graag Hourglass Scattered Lights in Burnish, te koop bij de Bijenkorf.

Tip 5: Wenkbrauwen volgens Nikki DeRoest

Het advies voor je wenkbrauwen van Nikki DeRoest is om een kleur potlood lichter te nemen dan de kleur van je haartjes. Als je het product opdoet lijkt het altijd een stukje donkerder, op deze manier ga je dat tegen en lijken je wenkbrauwen natuurlijker.

Tips voor een avond look volgens Nikki DeRoest

Voor een avond/nacht look gebruikt Nikki heftigere producten die meer dekking bieden en langer meegaan. Daarnaast zegt ze dat de kleuren ook dieper mogen zijn in de avond.

Tip 6: Contour

De blush die Nikki DeRoest gebruikt, doet ze vaak met een beetje druk op de jukbeenderen. Hiervoor kan je beter een blush op crème basis gebruiken. Ze vertelt dat ze met blush de wangen extra wilt benadrukken.

Het palletje dat ze hiervoor gebruikt is een investering, maar dan heb je ook echt goede kwaliteit. De Hourglass Ambient Lighting Edit Sculpture kan je ook bij de Bijenkorf bestellen.

Tip 7: Oogliner

Om de oogschaduw extra speciaal te maken, voegt Nikki DeRoest graag een eyeliner toe aan de oogschaduw. Daarbij laat ze de liquide liner graag overlopen in de oogschaduw, door het een beetje te blenden.

Tip 8: Wimpers

Om je wimpers op nepwimpers te laten lijken zegt Nikki dat je het beste meerdere lagen mascara kunt gebruiken. Vaak gebruikt ze twee verschillende soorten mascara. Daarbij legt ze de focus met de Pat McGrath Labs Dark Star Volumizing Mascara op het einde van de wimpers. Voor een extra dramatisch effect.

De Pat McGrath Labs Dark Star Volumizing Mascara die Nikki DeRoest gebruikt kan je hier bestellen.

Lees ook: OMG: dít is de skin friendly foundation die Kourtney Kardashian gebruikt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beautytips van dé make-up artist van onder anderen Hailey Bieber
Sluiten