Zara Bircan
Zara Bircan Life 27 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Met dit bed van ruim vier meter slaap jij als een roos en kunnen al je vriendinnen blijven slapen

Lekker ruim en zacht slapen vanavond? Met een bed van ruim vier meter kan jij je zoveel uitrekken als je wilt. Genoeg plek voor jou en je lover. Of jullie niet meer tegen elkaar aankruipen, is een andere vraag.

Excuus nodig om de meiden uit te nodigen voor een slaapfeest? Dan is dit je kans. Er passen namelijk vier tot vijf mensen op dit bed, dus iedereen kan gezellig bij elkaar liggen.

Een bed van vier meter

Als je een tweepersoonsbed al ruim vond, weet je nog niet wat je mist. Rolt je partner continu tijdens het slapen of wordt je deken regelmatig weggetrokken? Dan heeft Beautify goed nieuws voor je. Met een bed van ruim vier meter slaap jij voortaan als een roos.

The Ace Collection maakt deze droom voor je mogelijk. Hebben jij en je partner ook nog eens een hond, dan kan zelfs die genieten van dit grote bed. En hoewel je dit bed deelt, behoort driekwart van het bed aan jouw kant.

Alles wat erbij hoort

Bij een mega groot bed hoort ook een groot hoeslaken, deken en matras. Gelukkig kun je ook deze allemaal vinden op The Ace Collection, maar wees wel bereid om daar flink aan uit te geven. Alleen het matras kan oplopen vanaf €2315. Maar voor een heerlijk groot bed en een geweldige slaaprust is dat het zeker waard.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Met dit bed van ruim vier meter slaap jij als een roos en kunnen al je vriendinnen blijven slapen
Sluiten