Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 15 feb 2019

Haha! Dit bed zorgt ervoor dat je vriend nooit meer op jouw helft ligt

Na een drukke dag wil je vaak niets liever dan ‘s avonds tegen je vriend aankruipen. Maar soms verlang je ook gewoon naar dat grote bed helemaal voor jou alleen. Vooral als hij halverwege de nacht het hele bed claimt. Daar is nu een oplossing voor: een bed dat je lief terug rolt.

Herken je jezelf erin? Dat je super heet wakker wordt omdat 1. je schatje met zijn warme lichaam tegen je aan is gerold en 2. je een paar centimeter bed over hebt om zelf te liggen? Dat is vanaf nu verleden.

Het bed waarbij je vriend op zijn plekje blijft

Om niet meer samen met je vriend te gaan slapen is gelijk ook zo drastisch. En ook helemaal niet nodig schijnt dus dankzij een nieuwe uitvinding.

Er bestaat nu namelijk een bed dat ervoor zorgt dat je vriend gewoon netjes op zijn eigen kant van het bed blijft. Door sensoren weet het bed wanneer iemand zijn helft verlaat en door een transportband komt hij weer netjes op zijn plek.

Geen gebroken neuzen omdat je hem weer een elleboogje gaf dus en tijdens je slaap kun je dan ook heerlijk over hem dromen. Want ondanks dat hij nu even niet tegen je aan mag liggen, in de ochtend wil je hem natuurlijk weer hartstikke veel knuffelen.

Dit is het bed:

Mocht snurken het probleem zijn? Daar hebben we gelukkig ook een oplossing voor.

Snurkende lover? Zet deze plant in je huis en jullie slapen als een roosje

Reageer op artikel:
Haha! Dit bed zorgt ervoor dat je vriend nooit meer op jouw helft ligt
Sluiten