Het bewijs dat bedhead haar hotter dan ooit is

Bedhead haar is HOT. Misschien wel populairder dan ooit. Het bewijs? Tijdens de Grammy Awards zagen we geheel verrassend op de rode loper geen glamorous kapsels, maar bedhead-looks.

Welke kapsels het precies waren? Je ziet ze hier:

HAIM

De drie zussen van rockband HAIM gingen voor dezelfde haarstijl. Glad met vanaf het midden een lichte slag in het haar, wat een sophisticated uitstraling geeft.

Courteney Cox

Courteney heeft wat langer haar tegenwoordig dat ze minder netjes houdt dan eerst. De rommelige stijl geeft haar een wat jongere uitstraling.

Charli XCX

Door het haar losjes vast te zetten krijgt Charli XCX een zachte, bijna romantische look. Door de losse slag in haar haar krijgt het bovenop veel volume, wat de look compleet maakt.

Beyoncé

De beach wave krullen van Beyoncé zijn hoe we ze vanaf nu vaker gaan zien. Het is veel meer ‘echt’ strandhaar en niet zo perfect als dat we ze vroeger zagen. Het complete plaatje is lekker nonchalant.

Miranda Lambert

Miranda heeft haar haar in een lange lob. Doordat ze hier grove slagen in heeft gemaakt zit er beweging in het haar. Dit zorgt voor een soort speelsheid wat prachtig bij haar staat.

Jenny Lewis

Lange, losse haren zien er al snel lief en romantisch uit, maar door het met een pony te combineren werd het totale plaatje wat pittiger.

Reageer op artikel:
Het bewijs dat bedhead haar hotter dan ooit is
Sluiten