Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 8 jun 2017

Hebben! Van dit beeldige nieuwe drankje wordt iedereen he-le-maal wild

Er is een nieuw drankje op de markt dat de schoonheidsprijs verdient. Daarnaast schijnt ie ook nog eens enorm lekker te zijn. Niet gek dat Instagram ontploft. Wij willen deze proeven. Nu, graag.

It’s so pretty I’m gonna die

Onlangs opende Disney World’s Animal Kingdom, een park in Florida gewijd aan de film Avatar. Een park vol met attracties en prachtig decor. Maar waar het blijkbaar vooral om draait is een beeldig drankje, roze en groen gekleurd en ook nog eens heel lekker: The Night Blossom.

The Night Blossom is te koop bij de Pongu Pongu Lounge, wat ‘feest feest’ betekent. En hier is het befaamde drankje ontstaan die wereldberoemd werd via Instagram. Het is een mix van limonade met de smaak van appel en peren in laagjes, bedekt met passievruchtballen.

Naar het schijnt smaakt deze geweldige creatie naar zure Skittles. Maar dan nog veel beter. Oh boy, dit drankje wil je niet alleen voor je Instagramfoto, maar ook omdat het zo ongelooflijk zoet smaakt. Een echte tongstreler. Op naar Florida dan maar?

Wauw & yummie:

bye bye frozen violet lemonade, say kaltxì to the night blossom. ??✨

A post shared by laurenzylyk (@laurenzylyk) on

Night Blossom, Pongu Lunpia, and menu… delicious!!! #nightblossom #pongulumpia #pongupongu #pandora #avatar #ak #animalkingdom #disney #wdw #waltdisneyworld #june2017 #iphone7plus

A post shared by Joe (@jlaalja) on

A bebida sensação de Pandora: Night Blossom. #VisitPandora #avatar #animalkingdom #nightblossom

A post shared by Consultoria ??e Roteiros ??? (@abcdeorlando) on

Nog zo’n prachtig drankje: Deze nieuwe dorstlesser van McDonald’s is werkelijk waar bééldig

Reageer op artikel:
Hebben! Van dit beeldige nieuwe drankje wordt iedereen he-le-maal wild
Sluiten