Beestachtig leuk: Deze mega schattige dieren in halloweenkostuum gaan je dag helemaal maken

Lianne

Het is oktober en dat betekent dat Halloween weer voor de deur staat. Lekker griezelen in spannende pakjes en gruwelijk geschminkte gezichten. Als je dacht dat het feest alleen in de grotemensenwereld werd gevierd, dan heb je het mis. De dierenwereld doet namelijk ook gezellig mee.

De meeste dieren hoeven niet veel te doen om super schattig te zijn. Die gave hebben ze gewoon. Maar wat gebeurt er als je de beesten een akelig pakje aantrekt? Nou dan verhoog je de schattigheidsfactor juist naar een compleet nieuw niveau.

dieren in halloweenkostuum

Een kat in een politiepakje? Cute. Een hond in superman-pak? Geweldig. Een konijn in bijenkostuum? Nog beter. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een kostuum dat perfect past bij een bepaald beest. Wij hebben de leukste voor je opgezocht. Ben je er klaar voor?

Halloween switcharoo! #wolflettewilla #tacogatito #🌮 #🌭 #HalloweenAnimals

A post shared by Ncktti Hndy (@nickettiiii) on

#Halloweencostume #AnimalHalloween jajajajjajajajajaja EL GATO

A post shared by Jonas coronado (@jonascoronado10) on

Some postcard I got a few years back. #animalhalloween

A post shared by kdfinerty (@kdfinerty) on

#boxersofinstagtam #boxerpuppy #animalsincostumes #boxer #cutepuppy #cute #adorable #puppiesincostumes #dailydog #dogsofinstagram

A post shared by Cute Animals Cute Costumes (@animals_in_costumes) on

Zelfs met een kostuum zijn de beesten nog te schattig voor woorden. Welke is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook wel leuk om te zien: Doodeng en bizar goed tegelijk: Deze Halloween make-up laat je adem stokken