Uhm ooit gehoord van een befbroekje?! Dat bestaat echt en wij weten niet wat we ervan moeten vinden

Dat er rare seksproducten te vinden zijn wisten we natuurlijk wel, maar dit befbroekje slaat wat ons betreft wel alles. Hiermee kan jouw partner je door de stof van het onderbroekje heen bevredigen. Uhm... wat?!

Dit befbroekje is gemaakt om aan te houden tijdens de orale seks. Het ultradunne slipje is zo gemaakt dat je zijn tong bijna net zo goed voelt als hij je zonder slipje zou bevredigen. Maar waarom dan?

Het idee achter het befbroekje

Voor dé daad begin je eerst met wat voorspel om in de stemming te komen. Niet iedere vrouw is fan van orale seks, niet omdat ze het niet lekker vindt, maar omdat ze zich er niet comfortabel bij voelt.

En dat is precies waar dit befbroekje van Lorals voor gemaakt is. Het slipje kun je aanhouden terwijl hij je met zijn tong bevredigt. Het stofje is ultradun waardoor de ervaring nagenoeg hetzelfde is. Oké dat zal voor hem niet zo voelen want uh… hij likt gewoon een stofje.

Is dit een oplossing?

Het kan voor sommige vrouwen een oplossing zijn als je denkt dat je op deze manier lekkerder in je vel zit, maar of dit nou de oplossing is? Je kunt natuurlijk ook gewoon het licht uit doen.

befbroekje

Hebben? Je kunt de broekjes hier bestellen en je betaalt voor een set van vier broekjes omgerekend 22,12 euro.

Maar onthoud wel, jouw lichaam is fantastisch en je hoeft je echt niet onzeker te voelen over je vagina. Iedere vagina is anders en daarom hoef je je geen zorgen te maken of die van jou wel aan de standaard voldoet. Als het broekje je helpt, koop het dan, maar weet: je hebt het echt niet nodig.

Reageer op artikel:
Uhm ooit gehoord van een befbroekje?! Dat bestaat echt en wij weten niet wat we ervan moeten vinden
Sluiten