Redactie
Redactie Love 25 jul 2018

5 dingen die jij mannen nog kunt leren over beffen

De mussen vallen buiten van het dak, dus het is hoog tijd om hetere onderwerpen aan te snijden. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: vandaag gaan we het hebben over beffen. En tips voor mannen in het bijzonder.

Eerlijk is eerlijk, beffen is natuurlijk een kunstje dat je niet zo snel klaart. Bovendien is iedere vrouw verschillend, dus wat hij bij zijn ex-liefje deed, werkt bij jou misschien niet. We zijn tot de conclusie gekomen dat er vijf punten in het bijzonder zijn waarmee we het mannelijke geslacht kunnen bijsturen.

Tips om beter te beffen

Juist omdat het super fijn is als een man met zijn tong zich tussen jouw benen bevindt, wil je eigenlijk dat het alleen maar nóg beter kan. Wees dus niet bang om aan te geven hoe hij je nog meer kan laten genieten.

1. Er is meer dan alleen de clitoris

Een veelgemaakte fout is dat mannen denken dat ze zich vooral op de clitoris moeten focussen als ze je beffen. Natuurlijk, de clitoris is een plekje dat je absoluut niet moet overslaan. Maar het wordt al snel oncomfortabel als hij zich figuurlijk vastbijt op deze ene plek.

Je clit is namelijk nóg gevoeliger dan zijn eikel. Een man die maar door en door en door gaat op dit gevoelige deel van je lichaam maakt het zo intens voor je dat het niet lekker meer is.

Daarom is het juist zo opwindend als hij zijn aandacht verdeeld over je hele vulva. Net zoals hij het geil vindt als je zijn hele penis als prins behandelt. Hetzelfde geldt voor jouw vagina natuurlijk.

2. Het is oké om je handen te gebruiken

Vrouwen weten hoe vermoeiend een blow job kan zijn. Op een gegeven moment wil je niets liever dan stoppen met zuigen en je kaken op elkaar doen.

Hetzelfde geldt voor mannen. Als ze moe worden is het hartstikke prima als ze met het handje verdergaan, maar die memo lijkt niet altijd over te komen. Juist door te wisselen van handeling kun je nog dichterbij het orgasme komen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Zinderend zomerverhaal: Tammy loog tegen haar beste vriendin om seks te hebben met een Griekse god

3. Tempo is zo belangrijk

Als je er zo bij nadenkt kun je jezelf afvragen waarom je mannen tips zou moeten geven. Veel dingen zijn voor de gemiddelde man en vrouw hetzelfde. Zo ook het tempo waarop je te werk gaat.

Negen van de tien keer is het voor vrouwen namelijk veel fijner als de man langzaam te werk gaat om vervolgens de spanning tijdens het beffen op te bouwen. De sleutel tot succes is daarom om vooral Niet. Te. Snel. te gaan.

Daarom is het totaal oké om hem te vertellen om het vooral ruuuuuuustig aan te doen. De opbouw van zijn befbeurt is minstens zo belangrijk als de climax in GTST.

4. Stop niet als de vrouw klaarkomt

Wie in het casino zit en op het punt staat om zijn inzet te verdubbelen stopt niet op het laatste moment met het spelletje. Hetzelfde geldt voor jouw hoogtepunt tijdens het beffen.

Want eerlijk, het is natuurlijk mooi meegenomen als hij dit voor elkaar krijgt. Eén van de tips die je mannen dus mee kan geven is stop alsjeblieft niet als je merkt dat ik het fijn vind.

5. Doe alsof je er zin in hebt

De kracht zit ‘m niet alleen in de tongtechnieken en de opbouw, dat weet je. Want ook jij merkt dat je veel meer van zijn prestaties geniet als hij er ook van geniet.

Sterker nog, het is soms zelfs beter wanneer hij niet op z’n knieën gaat en de beurt een keertje overslaat. Want hot damn, van een man die met veel plezier jouw genot bezorgt krijg je pas echt knikkende knietjes.

The Single Life: Mannen die niet alles willen doen tussen de lakens

Reageer op artikel:
5 dingen die jij mannen nog kunt leren over beffen
Sluiten