Heb je er een hekel aan als je beha door je kleding schijnt? Deze 4 beha’s heb je dan in je leven nodig

Tijdens de warme zomerdagen draag je het liefst zo min mogelijk kleding en wil je je het liefst niet drukmaken over ongemakkelijke kleding. Bovendien wil je ook niet dat je beha door je kleding te zien is. Een strak T-shirt of hemdje draag je in dit geval het beste met een ‘onzichtbare’ beha.

Omdat de zomer altijd in het teken staat van gemakkelijke kleding hoort onze lingerie daar ook bij. Kies daarom voor een super comfortabele beha zonder beugel als je dat chiller vindt dragen.

Lees ook: 5 redenen waarom rommelige meisjes een goede weerstand hebben

De beha die niet door je kleding schijnt

Tenzij je een sexy vibe aan je outfit wilt toevoegen, kan je in het zweterige zomerweer beter kiezen voor een gemakkelijke naadloze beha die onwijs comfortabel zit. Benieuwd? We hebben er een paar onder elkaar gezet die je meteen je winkelmand in kan klikken.

onzichtbare beha

1. Sloggi zero feel bh €34,99

Sloggi staat bekend om mega comfortabele en naadloze lingerie. De nieuwe collectie “zero feel” is speciaal gemaakt dat je je altijd comfortabel voelt in je lingerie.

onzichtbare beha

2. Calvin Klein onzichtbare bralette €22

Niet alleen huidkleurige stoffen, maar ook rode tinten zie je niet onder witte kleding. Voordeel: het staat sexy.

onzichtbare beha

3. Chantelle zwarte beha €57,95

Van zwarte lingerie krijgen we nooit genoeg. Daarom mag een zwarte variant van de comfortabele beha’s niet in dit rijtje ontbreken.

onzichtbare beha

4. Passionata blauwe bralette €28,95

Ben jij niet zo van de basic kleuren? Veel grote webshops en lingeriewinkels verkopen beha’s die niet door je kleding schijnen in de mooiste kleuren.

Lees ook: Klaar voor een nieuwe zomertrend? De Hawaii blouse maakt namelijk een comeback

Reageer op artikel:
Heb je er een hekel aan als je beha door je kleding schijnt? Deze 4 beha’s heb je dan in je leven nodig
Sluiten