Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 14 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Damn! Omdat jij zelf zo’n snack bent is deze hamburger beha perfect voor jou

Het vinden van de perfecte beha is zo makkelijk nog niet. Hij moet perfect aansluiten, comfortabel zitten en bovenal wil jij er natuurlijk uitzien als een snack. Want dat ben je. Je kunt je zoektocht eindelijk staken want wij hebben de perfecte beha voor jouw boobies gevonden.

Omdat jij zelf zo’n snack bent (ontkennen heeft geen zin knapperd) is dit dé perfecte beha voor jou. Lekker en kleurijk, zodat jij eruit ziet om op te eten.

De perfecte beha

Is jouw favo lunch die van de Maccie? Hold on. Dit moet je zien. Een lingerieontwerpster heeft een hamburgersetje ontworpen en kan de aanvragen al bijna niet meer aan. Vul snel haar online formulier in als je graag zo’n set wil want ze probeert nu een inschatting te maken van de vraag hiernaar nadat de set viral ging.

Jouw crush of partner gaat echt geen snacks meer halen bij de McDonald’s als hij jou hierin ziet. Oelala.

De hamburgerset

Het lingeriesetje bestaat uit verschillende delen (verliefd op de verpakking) waardoor jij eruit ziet als een hamburger. Dat willen we allemaal. De beha is rijkelijk gevuld met je favo beleg: sla, tomaat en kaas. Je snapt zelf wel waar het vlees vandaan komt *wink*.

Het broekje is ook nog eens rijkelijk belegd met sla, tomaat, kaas, een hamburger en een dikke laag ketchup. Afgemaakt met sexy jarretels van salade. Als je nu nog niet om bent snappen wij het ook niet meer. Overigens heeft de ontwerpster al een nieuwe editie gemaakt voorzien van glitters en parels. Omdat jij naast een snack ook een pareltje bent.

De kosten

Ben jij ervan overtuigd dat jouw beste vriendin een snack is? Hoe leuk om dit haar dan cadeau te geven. Wat het setje precies gaat kosten is nog even de vraag omdat de ontwerpster momenteel uitzoekt hoeveel ze er zou moeten maken. Kun jij niet wachten dit te dragen? Meld je dan zeker even aan via het bovengenoemde formulier.

Tyla

Reageer op artikel:
Damn! Omdat jij zelf zo’n snack bent is deze hamburger beha perfect voor jou
Sluiten