Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 11 nov 2020

OMG! Wordt deze bekende Nederlander de nieuwe Bachelor?

Een tijdje geleden deed de presentator van het programma de Bachelorette aka Rick Brandsteder, al een boekje open over het nieuwe seizoen van het programma. Dit keer zou het geen bachelorette worden maar een bachelor. Maar wie oh wie gaat dit worden? Er wordt dan ook volop gespeculeerd over verschillende nieuwe Bachelors. Maar wie is het deze keer?

Wij vertellen het je.

Wordt deze BN’er de nieuwe Bachelor?

Onlangs voelde het roddelblad Weekend, Roy Donders eens stevig aan de tand over meedoen aan De Bachelor. En wat blijkt: hij ziet dat wel degelijk zitten. Zo zei hij: “Dat zou ik op zich wel kunnen, denk ik. Omdat je dan maar één-op-één bent, en je kunt zelf kiezen met wie je op date wil.”

Toch ziet hij ook wel de keerzijde van het verhaal, zo zegt hij: “Het is ook niet ongemakkelijk, want dan draait het allemaal om mij, haha. Je weet gewoon dat zij zich allemaal voor jou hebben opgegeven.” En dat lijkt hem toch iets lastiger dan hij in eerste instantie zou denken.

Roy Donders en First Dates VIPS

Onlangs is het programma First Dates VIPS op tv gestart, waaraan Kasper de oude Bachelorette-deelnemer meedoet. Voor Roy zou dit toch niets zijn. Zo zei hij dat hij onlangs een aanbod afsloeg om aan First Dates VIPS mee te doen. Hij zou zich bij het tv-programma First Dates toch wel echt een nummertje voelen.

Zo zei hij: “Dat lijkt me zo ongemakkelijk, met al die mensen in dat restaurant. Als ik er op televisie naar kijk zit ik al me kromme tenen op de bank, laat staan als ik daar zelf zit. Nee, dat lijkt me écht niks.”

Back to the Bachelor

Of nou Roy Donders nou echt de nieuwe Bachelor wordt, weten we nog niet. Zo gaat ook rond dat Tony Junior, Gerard Joling, of ex-deelnemer Niek de Bachelor zou worden. Wordt vervolgd..

Lees ook: Check it out: déze deelnemer van de Bachelorette doet mee aan First Dates

Reageer op artikel:
OMG! Wordt deze bekende Nederlander de nieuwe Bachelor?
Sluiten