Jaaa! Er komt een First Dates aflevering aan met Bekende Nederlanders

Fan van het soms wat ongemakkelijke programma First Dates? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou. Er komt namelijk een aflevering met Bekende Nederlanders. Wie wil dit nou niet zien?

In First Dates zagen we de afgelopen seizoenen verschillende afspraakjes voorbij komen. Van de meest leuke tot de meest ongemakkelijke, wij genoten er met volle teugen van en dan hebben we het nog niet eens gehad over de knappe barman Victor. Volgend jaar komt er een speciale aflevering van de datingshow en dit is wat wij erover weten.

First Dates met Bekende Nederlanders

Vanaf 7 oktober kan je weer genieten van de nieuwe afleveringen van First Dates en gisteren is ook nog even bevestigd dat er een speciale aflevering aan komt. Er doen namelijk Bekende Nederlanders aan mee.

In december wordt deze speciale aflevering opgenomen en is het de bedoeling dat Bekende Nederlanders op date gaan met onbekende Nederlanders. Welke BN’ers meedoen is nog niet bekend. Vanochtend liet radio presentator Giel Beelen ons wel weten benaderd te zijn voor het programma, maar niet mee gaat doen.

Het duurt nog wel even voordat de opnames erop zitten. Ze zijn namelijk pas in december gepland, maar wij zijn in ieder geval erg benieuwd wie er mee gaat doen en of de dates een succes worden. De speciale aflevering van First Dates is op Valentijnsdag 2020 op tv te zien. Nog even geduld dus.

Dit vind je misschien ook leuk:

Reageer op artikel:
Jaaa! Er komt een First Dates aflevering aan met Bekende Nederlanders
Sluiten