Ben je chaotisch en slordig? Dan behoor je tot de slimste mensen op aarde

’Waar zijn mijn sleutels?’ is een zin die jij veel te vaak roept. Vaak wanhopig roept. Je hebt een jas vol prullaria, je huis is ontploft en je kunt nooit de ‘andere schoen’ vinden van het paar dat je per se aan wilt. Herkenbaar? Dan ben je niet alleen chaotisch en slordig, maar ook nog eens ontzettend slim.

Liepen je ouders altijd te zeuren dat je je kamer op moest ruimen? En ziet je huis nu je ouder bent er eigenlijk nog steeds uit alsof er een bom is ontploft? Tja, het kan soms irritant zijn als je iets niet kunt vinden, maar besef ook dat je je niet langer schuldig hoeft te voelen voor de chaos in je leven en in je huis.

Je bent creatief

Je bent een pro in out of the box. Want nieuwe ideeen verzinnen gebeurt natuurlijk niet als je altijd alles routinematig doet. En ook niet als je altijd alles netjes op orde hebt.

In een rommelige omgeving ben je trouwens creatiever, ontdekten Amerikaanse wetenschappers. Ongeordende plekken inspireren mensen om zich los te maken van tradities en dat levert verrassende en verfrissende ideeën op. Misschien toch maar op je LinkedIn profiel vermelden dat je altijd alles kwijt bent dan.

Je gaat in tegen de regels

De wereld wil dat jij geordend en netjes bent, maar ja, dat ben je nou eenmaal niet. Je bent daarom gewend om tegen de regels in te gaan. Je moet jezelf immers vaak verdedigen. Jij gaat je eigen weg en dat moet je maar net durven. Daar is niet alleen lef voor nodig maar ook intelligentie. jij ziet immers in dat tegen de stroom inzwemmen ook zo z’n voordelen kan hebben.

Je kunt er tegen als niet alles op rolletjes gaat

In het leven gaat eigenlijk zelden iets zoals het gepland is. En dat weet jij, als chaoot en rommelkont maar al te goed. Je bent daarom reuze flexibel en je kunt omgaan met de meest complexe situaties. Dat kan toch niet iedereen over zichzelf zeggen. Jij bent slim en je weet je staande te houden.

Stop dit maar in je zak. Als je ‘m kunt vinden dan.

Misschien vind je dit ook leuk: Blijf je altijd tot de lichten aan gaan feesten? Dit zegt het over je

Reageer op artikel:
Ben je chaotisch en slordig? Dan behoor je tot de slimste mensen op aarde
Sluiten