Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 jul 2017

Ben je doodsbang voor spinnen maar ook een dierenvriend? Dan is dit het ding voor jou

Spinnen, als je er alleen al aan denkt krijg je de kriebels. Kippenvel verspreidt zich langzaam over je lichaam en je denkt alleen nog maar ‘nee, nee, nee’. Je bent als de dood voor spinnen. Maar ze vermoorden, dat kun je nou ook weer niet over je hart verkrijgen. Daarom is dit hét ding voor jou.

Als je ergens een spin heel sneaky in een hoekje van je huis ziet zitten – waarom hebben die krengen een voorkeur onmogelijke hoekjes op het plafond? – roep je het liefst je lover of huisgenoot er meteen bij. Zodat hij of zij het beest onschadelijk kan maken voor je. Want zelf het achtpotige beest oppakken, geen haar op je hoofd die daar aan denkt.

Maar dat je redder in nood het beestje wellicht vermoord in de poging jou veilig te stellen, daar kun je ook weer niet tegen. Het arme diertje kan er immers niks aan doen dat ‘ie zo eng is.

Nou, dan hebben we de oplossing voor je. Die trouwens ook briljant is als je alleen woont. Er bestaat namelijk een soort bezempje aan een stok, die spinnen én jou kan redden. En het mooie: jij blijft op een veilige afstand.

Deze spinnenvanger redt je leven

Dit is echt een win-win-win-win-situatie. Ten eerste ben je minder afhankelijk van andere mensen en maakt dat van jou een powervrouw. Ten tweede red je de spin. Ten derde blijf je veilig op afstand. En ten vierde kun je nu ook de spin verwijderen als ‘ie zich in het hoekje van je plafond heeft genesteld. Je kunt de Spider & Insect Catcher hier kopen.

Lees ook dit: Bang voor spinnen? Dan kom jij uit een super slimme familie

Reageer op artikel:
Ben je doodsbang voor spinnen maar ook een dierenvriend? Dan is dit het ding voor jou
Sluiten