wpk-admin
wpk-admin Love 18 feb 2019

Ben je ongewild single? Als je deze dingen doet saboteer je je eigen liefdesleven

Het ene moment vind je het heerlijk om single te zijn, en het volgende moment haat je iedereen die ook maar hand in hand durft te lopen. Stel je jezelf bijna dagelijks de vraag waarom ben ik nog single? of ben ik niet leuk genoeg? Dan doe je misschien één of meerdere van onderstaande dingen zonder dat je het door hebt.

Het is niet meteen de schuld van de rest van de wereld dat je liefdesleven hobbelig verloopt, je hebt het namelijk grotendeels zelf in de hand.

1. Je plaatst je ex nog steeds op een voetstuk

Vooral als jij niet de persoon bent die het heeft uitgemaakt, kan het lastig zijn om jullie relatie realistisch te bekijken. Geloof ons, als het niet werkte tussen jullie, was je ex heus niet zo geweldig als je nu denkt en het weerhoudt je ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Stoot hem of haar dus lekker van dat voetstukje af.

2. (Te veel) met je ex om blijven gaan

Het is heel gezond voor je om juist net na de break-up even afstand te nemen van je ex. Het is natuurlijk perfect als jullie vriendschappelijk met elkaar om kunnen gaan, maar als jullie BFF’s blijven, zul je niet snel openstaan voor een nieuwe vlam.

3. Het wel héél erg casual aanpakken

Als je te ‘cool’ doet, heeft je crush waarschijnlijk helemaal niet door dat je hem of haar leuk vindt. Jongens kunnen ook geen gedachten lezen toch? Wees gewoon dapper en laat je crush weten hoe je erover denkt.

4. Iemand de kans niet geven omdat-ie niet aan al je eisen voldoet

Het is niet nodig om iemand meteen af te schrijven als diegene iets korter of jonger is dan je zou willen. Dat kun je toch alleen maar oppervlakkig noemen? Natuurlijk, aantrekkingskracht moet er zijn, maar als iemand perfect in je plaatje past, wordt het ook al snel saai.

5. Meteen van het ergste uitgaan als je ruzie hebt gemaakt met je vlam

Dat je een keertje ruzie had, betekent niet dat jullie hele relatie is verpest. Jullie zijn allebei maar mensen – en mensen maken nou eenmaal fouten. Geef het dus niet meteen op.

6. Constant zeuren over het feit dat je single bent

Je gaat heus niet sneller een hottie aan de haak slaan door ontevreden te zijn over je leven. Bovendien zul je merken dat je pas de ware vindt zodra je eenmaal geaccepteerd hebt dat single zijn ook prima is.

7. Constant met je vriendinnen beredeneren wat je terug moet sturen

Hoe krijgen jullie ooit een oprecht gesprek als alles voorzichtig moet worden overwogen? Laat gewoon lekker je gekke persoonlijkheid zien, en wees niet bang voor afwijzing want als je crush dat wel doet is-ie wel héél saai.

8. Nooit op date willen gaan als er geen alcohol gedronken wordt

Van alcohol word je misschien dapperder, maar je moet ook gewoon comfortabel met je date kunnen praten zonder dat je onder invloed bent.

9. Je bindingsangst interpreteren als een ‘slecht voorgevoel’

Als je bindingsangst hebt, weet je eigenlijk prima dat dat het probleem is. Het is wel heel makkelijk om het te schuiven op een slecht voorgevoel en het af te blazen. Als je écht een slecht voorgevoel hebt bij iemand, was je überhaupt al sneller gestopt met contact zoeken, toch?

10. Ervan uitgaan dat een relatie gewoon niet gaat werken voor jou

Je kunt het zien als een manier om jezelf te beschermen, maar wat je er vooral mee voor elkaar krijgt, is dat je wantrouwig blijft. Er is niets mis met hopen dat het wat gaat worden met je nieuwe vlam.

Laat het daten maar aan jou over want met deze ideeën sla jij iedere man aan de haak

Reageer op artikel:
Ben je ongewild single? Als je deze dingen doet saboteer je je eigen liefdesleven
Sluiten