Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 08/04/2019

Woehoe! Morgen is de dag dat je gratis Ben & Jerry’s ijs mag

Een dag geen ijs gegeten is een dag niet geleefd toch? Al helemaal als we Ben & Jerry’s ijs hebben gescoord. En laat er nu net morgen gratis Ben & Jerry’s worden uitgedeeld. Ja echt, helemaal gratis.

Omdat een bak Ben & Jerry’s iedere gelegenheid een stukje beter maakt. Verdrietig? Ben & Jerry’s. Iets te vieren? Ben & Jerry’s. Nu is er op 9 april Free Cone Day wat betekent dat het bedrijf voor helemaal noppes ijsjes uit gaat delen.

De reden voor het gratis ijs

Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld worden deze heerlijke ijsjes weggegeven. Dit als bedankje voor de trouwe fans onder ons omdat wij vaak genieten van dit ijs wanneer we op de bank een filmpje kijken. Half Baked, Cookie Dough of New York Super Fudge en welke smaak vinden we eigenlijk níet lekker?

Dagje Rotterdam met je vriendinnen

Het ijs wordt uitgedeeld in de Nederlandse Scoop shop van Ben & Jerry’s die je kan vinden in Rotterdam, in de Witte de Withstraat. Aankomende dinsdag van twaalf uur ’s middags tot acht uur ’s avonds kan je een lekker bolletje scoren.

Welke Ben & Jerry smaak ben jij?

Ben & Jerry’s is bovenop het feit dat het lekker is ook nog eens fair. Des te meer redenen om je totaal niet schuldig te voelen om er morgen naartoe te gaan met je vriendinnen. Doe hier alvast de quiz om erachter te komen welke smaak jij bent.

Lees ook: Het nostalgische spel monopoly werkt samen met McDonald’s voor een levensecht potje

Reageer op artikel:
Woehoe! Morgen is de dag dat je gratis Ben & Jerry’s ijs mag
Sluiten