Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 7 mrt 2019

Jum! Ben & Jerry’s heeft een nieuwe ijssnack van pindakaaskoekjesdeeg en het smaakt goddelijk

Warm weer? Ben & Jerry’s. Koud weer? Ben & Jerry’s. Liefdesverdriet? Ben & Jerry’s. Er is geen gelegenheid waar dit overheerlijke ijs niet aan te pas komt en nou hebben ze ook nog eens een nieuwe ijssnack gemaakt. Het ijsje ziet er goddelijk uit en daar gaan wij de lente en zomer wel mee doorkomen.

Oké we zijn er vroeg bij want het voorjaar is nog net niet helemaal begonnen, maar vanaf volgende week ligt wel deze heerlijke ijssnack in de supermarkt en wij vallen aan.

Ben & Jerry’s Slices On the Dough

Het nieuwe ijsje van Ben & Jerry’s hoef je niet uit een pot te eten maar gewoon uit de hand. Dat is ook wel eens een keer lekker en wacht maar tot je deze snack proeft. Het ijs zit bomvol lekkere chunks en eerlijk… wie wil dat nou niet?

De snack heet Slices On the Dough omdat het lijkt alsof je uit het midden van een pot een ‘slice’ hebt gehaald. Kom maar door met die grote stukken ijs.

De smaak

Als je de smaak hoort loopt het water je in de mond want er is gekozen voor karamel-ijs met chocoladebiscuitsaus en daardoorheen chunks van pindakaaskoekjesdeeg. Natuurlijk is de slice ook nog overgoten met de lekkerste laag chocolade ooit én koekkruimels. Holy moly.

Verkrijgbaar in de supermarkt

Vanaf volgende week ligt de nieuwe ijssnack in de supermarkt. Je kunt ze per stuk kopen maar natuurlijk ook per doos (dan heb je drie stuks en die gaan makkelijk op). Smullen maar.

Kun je écht niet wachten tot volgende week? Probeer dan zelf vast dit heerlijke Ben & Jerry’s recept uit.

Oh my: er bestaat Ben & Jerry’s ijsbrood en je kunt het zelf maken

Reageer op artikel:
Jum! Ben & Jerry’s heeft een nieuwe ijssnack van pindakaaskoekjesdeeg en het smaakt goddelijk
Sluiten