Ben jij een genie? Deze 6 dingen bewijzen dat je slimmer bent dan iedereen

Kijk, dat je geniaal was dat weet je ook al langer dan vandaag. Maar nu is er bewijs. Want als je deze zes dingen hebt, wijst het uit dat je nog eens slimmer bent dan ooit. Hallo genius.

1. Je praat weleens tegen jezelf

Wanneer je tegen jezelf praat helpt dit je gefocust te blijven. Heb je een belangrijke presentatie? Deze ga jij niet in zonder dit hardop te hebben geoefend. Doordat je dit doet helpt het je belangrijke punten te onthouden. Naast het feit dat het je helpt tijdens presentaties, zorgt tegen jezelf praten ook zelfverzekerd te zijn in hoe je bent. Je bent nu immers geniaal.

2. Jij bent het oudste kind

Uit onderzoek van de New York times is gebleken dat de oudste kinderen vaak slimmer zijn dan de kinderen die volgen. Het oudste kind heeft vaak drie stappen voorsprong op het IQ van de kinderen die erna komen.

3. Jij bent linkshandig

Linkshandige rule. Dr Oz geeft aan dat linkshandige de overhand nemen als het gaat om slimheid. Linkshandige kunnen informatie beter ordenen wanneer het niet op een logische manier binnen komt. Het begint al in de buik, waar de linkerhelft van de hersenen zich optimaal ontplooit.

4. Je moeder had enorm last van ochtendmisselijkheid

Was jij een verschrikking voor de ochtendmisselijkheid van je moeder? Dan betekent dit wel wat voor je slimheid. Mensen die zorgde voor verschrikkelijk veel overgeven, hebben een goede mentale ontwikkeling.

5. Jij speelt een instrument

Er is steeds meer bewijs dat muzikanten een hele goede hersenen hebben. Zo worden er andere gebieden van de hersenen gebruikt om de muziek op te pikken en te leren en daarnaast maakt het je blij. Ben je muzikaal, dan sta je open om meer te leren.

6. Je bent een tikkeltje neurotisch

Je hoeft je geen zorgen meer te maken wanneer je een beetje neurotisch bent. Neuroten zijn namelijk ontzettend slim. Neuroten hebben namelijk een ontzettende goede verbeelding en zijn daarnaast heel erg creatief.

LEES OOK: Dit is de reden dat juist de slimme en onafhankelijke vrouwen nog single zijn

Reageer op artikel:
Ben jij een genie? Deze 6 dingen bewijzen dat je slimmer bent dan iedereen
Sluiten