wpk-admin
wpk-admin Nieuws 3 november 2017

Ben jij een koukleum? Deze armband zorgt er voor dat je het nooit meer koud hebt

Ben jij zo'n persoon die het altijd koud heeft?Dan komt er binnenkort iets op de markt waar jouw leven mogelijk een stuk aangenamer door wordt: een armband die er voor zorgt dat je het niet meer koud of warm hebt. Oftewel: een persoonlijke thermostaat om je pols. We hebben het hier over Embr Wave.

Altijd koud

Denk je goed voorbereid te zijn met je warme sjaal of vest, loop je alsnog te rillen. Brr. Wellicht ken jij als echte koukleum inmiddels ook wel de truc waarbij je je pols onder de warme kraan kan houden, om je persoonlijke thermostaat aan te passen (in de zomer kun je ditzelfde trucje doen om je lichaam te verkoelen).

Volgens Embr Wave kan het binnenkort veel makkelijker. Deze armband verwarmt de temperatuursgevoelige huid op je pols namelijk met één druk op de knop, waarna dit ongeveer hetzelfde gevoel geeft alsof je je handen warmt bij een kampvuur in de winter óf je handen in een bak ijswater houdt.

Ongelooflijk fijn als je bijvoorbeeld op een ijskoud station staat of wanneer het buiten vriest en je door de kou moet. De armband verwarmt je binnen enkele seconden waardoor je gelijk stopt met trillen.

Het product is, net als wanneer je je pols onder de warme of koude kraan houdt, gebaseerd op het idee dat je je hele lichaamstemperatuur kunt regelen door één plek op je lichaam te verwarmen (of verkoelen). Je hebt er ook wat aan in de zomer, want de armband kan ook verkoelen. Als je aan het zweten bent zet je de armband aan en voilá, je hebt het weer lekker.

Hoe het precies werkt…

Dat zie je hier:

Crowdfunding

Via Crowdfunding werd er genoeg geld ingezameld voor het project. Je kunt er daarom nu eentje bestellen voor 299 dollar oftewel 252 euro. Maar, je krijgt nu korting. Voor 219 dollar oftewel 188 euro. Wil je er eentje hebben? Dan mag je wel snel zijn met bestellen, anders is de kans groot dat je tot volgend jaar zomer of zelfs nog langer moet wachten op jouw persoonlijke thermostaat.

EmbrlabsKickstarter

Reageer op artikel:
Ben jij een koukleum? Deze armband zorgt er voor dat je het nooit meer koud hebt
Sluiten