Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 21 dec 2018

Ben jij een levensgenieter of avonturier? Hier kun je testen wat voor type jij bent

Ben jij iemand die alles uit het leven wil halen? Leef je van reis naar reis en zie je wel waar het schip strandt? Of heb je juist je hele leven al uitgestippeld en werk je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zodat je carrière maakt?

Om er voor eens en voor altijd achter te komen wat voor type jij bent en hoe je in het leven staat, kun je deze matchmaker doen.

Ben je een workaholic, fitgirl, levensgenieter of avonturier?

Het is natuurlijk gewoon super leuk om te weten wat voor type jij bent en wat voor persoonlijkheid je hebt, maar je kunt die informatie ook gebruiken in het leven. Komt bijvoorbeeld van pas als je een baan zoekt. Maar ook als je een zorgverzekering afsluit.

Deze test hebben we gemaakt in samenwerking met Interpolis. Inderdaad, de zorgverzekering. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat je weet wat voor persoonlijkheid je hebt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Zo kun je voorkomen dat je veel last hebt van stress of misschien zelfs een burn out krijgt.

Zorgverzekeraar Interpolis is er voor ieder type

Zorgverzekeraar Interpolis weet dat veel jonge mensen mentale klachten krijgen. Daarom biedt deze organisatie verschillende programma’s aan om je te helpen. Denk aan een digital detox of een programma over hoe je je slaap kunt verbeteren.

Kortom, voor iedere persoonlijkheid is er wel een passend programma. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want je kunt al verzekerd zijn voor 106,75 euro per maand.

In samenwerking met Interpolis

Reageer op artikel:
Ben jij een levensgenieter of avonturier? Hier kun je testen wat voor type jij bent
Sluiten