Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 19 mei 2018

Ben jij er zo eentje? 6 tekenen dat jij last hebt van het liefde-op-het-eerste-gezicht syndroom

Je prins, de man van de dromen. Ooit ga je hem gewoon nog ontmoeten, je weet het zeker. Hoewel je wel vaker dacht dat je hem te pakken had. Hm. Misschien ben je gewoon hopeloos romantisch? Of je bent het liefde-op-het-eerste-gezicht meisje. Zeker weten? Check de volgende punten dan maar eens bij jezelf na:

1. Je bent verschrikkelijk romantisch

Jup. Het LOHEG-meisje is afschuwelijk romantisch. Tegen het extreme aan soms, wat je nogal eens in de weg kan gaan zitten.

Want negen van de tien mannen begrijpen er geen drol van en wanneer ze zichzelf als een romanticus beschouwen doelen ze meer op het feit dat ze wel van een avondje uit houden. Hmja.

2. Je gelooft in de prins op het witte paard

Hij is er hoor. De droomprins. Misschien komt hij in plaats van met paard wel met een witte BMW aanrijden, maar je moet natuurlijk een beetje realistisch blijven als vrouw.

3. Je denkt bij iedere geliefde dat hij de ware is

En daar is in principe niets mis mee. Je gaat er tenminste vol voor en dat is nooit erg. Wel brengt het de nodige teleurstelling met zich mee en dat is toch keer op keer wel weer pijnlijk.

4. Je bent altijd all in

Een relatie met jou is altijd intensief. Je bent tot over je oren en hebt alles voor hem over. Nu maar wachten op de man die hetzelfde voor jou doet en je zit goed.

5. Je hebt nooit ineens spontane gevoelens gekregen voor een goede vriend

Je kent de verhalen heus wel. Jarenlang vrienden en ineens was het liefde. Maar jij niet hoor, echt niet. Jij weet wel beter. Jij weet het namelijk meteen als het raak is. Je laat hem toch zeker niet eerst een aantal jaren voor je neus rondlopen zonder actie te ondernemen?

6. Je houdt altijd moed in de liefde, wat er ook gebeurt

Het mag dan soms, vaak of bijna altijd tegenvallen, maar je houdt hoop. Jij laat je echt niet zomaar van je geloof brengen en weet dat hij daar ergens is. Al is het misschien nog een beetje rondkijken.

En weet je, dat is alleen maar mooi, dat jij het leven en de liefde positief inziet. Misschien zul je een klein beetje je verwachtingen willen bijstellen wat betreft het ‘en ze leven nog lang en gelukkig’ gedeelte. Maar ach, jouw prins komt nog wel. Je verdient het.

Reageer op artikel:
Ben jij er zo eentje? 6 tekenen dat jij last hebt van het liefde-op-het-eerste-gezicht syndroom
Sluiten