Benieuwd hoe het nu is met het allermooiste meisje van de wereld?!

Bijna een jaar geleden stonden de (online) kranten vol van dit meisje. Kristina Pimenova uit Moskou. Toen nog maar negen jaar, maar bloedmooi. Model vanaf haar derde levensjaar en al razend populair op haar negende. Ook op social media.

Destijds had ze al 300.000 Instagram volgers en twee miljoen Facebook volgers. Opdrachtgevers als Vogue, Roberto Cavalli en Armani stonden al op haar CV. Maar hoe is het nu met Kristina?

Haar aantal social volgers zijn alleen maar toegenomen, op Instagram zijn haar volgers toegenomen tot bijna een miljoen, op Facebook heeft ze er zelfs al bijna 3,5 (!) miljoen. Daarnaast heeft ze een eigen spel uitgebracht voor op je mobiel waarin je Kristina kunt aankleden en tegen je vriendinnen kunt spelen. Ook qua modellenklussen gaat het nog steeds voor de wind. Ze mocht onder andere weer opdrachten doen voor de Vogue, dit keer voor de Italiaanse.

Dubbelganger

Daarnaast werd er recentelijk een dubbelganger van Kristina ontdekt. Dit meisje genaamd Elizabeth Hiley lijkt sprekend op het allermooiste meisje van de wereld. Op de foto hieronder zie je links Elizabeth en rechts Kristina. Bijna identiek, vind je ook niet?

En nu ben je vast benieuwd hoe Kristina er nu uitziet. Hou je adem vast want haar schoonheid spat van je scherm:

Reageer op artikel:
Benieuwd hoe het nu is met het allermooiste meisje van de wereld?!
Sluiten