Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 16 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Bingen maar: de top 3 best bekeken films en series op Netflix van 2020 in Nederland

Als je deze drie films en series niet gezien hebt dit jaar – shame on you. Je bent waarschijnlijk de enige in Nederland die ze nog niet bekeken hebt. Je weet wat je te doen staat. Hup, op de bank en bingen maar. Dit zijn de drie best bekeken films/series van Netflix in 2020.

Kan jij ze al raden? (Hint: Emily in Paris staat er niet tussen…)

Best bekeken op Netflix 2020

Ondanks dit rampjaar zijn er toch best wel veel leuke films/series op Netflix verschenen. Veel plezier met het opnieuw bingen van deze series/films.

Op nummer 3 staat de Netflix-film: Enola Holms

We moeten toegeven dat wij deze film ook wel écht geweldig vonden. Milly Bobby Brown is heerlijk om naar te kijken – wat een talent. In de toekomst zullen we zeker meer van haar gaan zien.

Het zusje van Sherlock Holms – Enola had in deze film de kans om in zijn voetstappen te volgen. In de film gaat ze opzoek naar haar moeder, die op mysterieuze wijze verdwijnt. Dit gaat niet van een leiden dakje.

Deze Netflix megahit is het zeker waard om te bekijken.

Op nummer 2. staat de serie: White Lines

Nederland stemde massaal op de Netflix serie White Lines, de serie gemaakt door de makers van onder anderen La Casa de Papel (een andere megahit).

Het verhaal volgt Zoe Walker, die haar rustige leven achterlaat en teruggaat naar Ibiza om de moord op haar broer – die twintig jaar geleden plaatsvond – op te lossen. Zoe heeft de zaak namelijk nooit vertrouwd. Zowel de vrienden van haar broer als de politie op het eiland lijken niet te vertrouwen.

We wachten al met smart op het tweede seizoen, we weten alleen niet zeker of die gaat komen. Sad. Volgens acteur Daniel Mays, die de rol van Marcus op zich nam, is het over en uit voor deze show.

Én op nummer 1. *drumroll*: Netflix Undercover

Yes, Undercover was dit jaar één grote hit voor de Nederlanders op Netflix. Het is te begrijpen dat deze film op nummer 1. terecht is gekomen.

Undercover is een onwijs spannende Netflix serie over undercover agenten in Nederland en België. Een sterke verhaallijn, goede acteurs én seizoen drie is al bevestigd – wat wil je nog meer?

Lees ook: Bingewatchen maar – Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Original-films aller tijden

Reageer op artikel:
Bingen maar: de top 3 best bekeken films en series op Netflix van 2020 in Nederland
Sluiten