Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 25 jul 2015

16 x waarom je weet dat je vriendinnetje echt je best friend is

Dat ene vriendinnetje, dat altijd voor je klaarstaat, dat er altijd voor je is, dat altijd weet wat je nodig hebt. Daar zijn er maar weinig van. Maar als je haar hebt gevonden, laat haar dan nooit meer gaan.

1. Een vriend(in) zal zeggen dat je eruit ziet als Jennifer Lopez. Een best friend zal zeggen dat je vandaag toch meer gaat voor één van de oude looks van Amy Winehouse. Pijnlijk maar eerlijk.

2. Een vriend(in) zal zeggen dat het niet erg is als je weer eens jullie afspraak hebt afgezegd. Een best friend zal gelijk een bezoekje brengen bij je thuis of je bellen om te zien of alles wel oke is.

3. Een vriend(in) zal om je grappen lachen. Een best friend zal je grappen officieel afmaken waardoor jullie samen nog erger in een deuk liggen.

4. Een vriend(in) zal zeggen dat je nieuwe lover best leuk is. Een best friend zegt gelijk als het een ontiegelijke deugniet is, en dat je echt veel beter verdient. Ja die celebrity crush van je, dat komt echt goed hoor. Geloof me.

5. Een vriend(in) zal je uitnodigen om samen te gaan stappen. Een best friend bestelt pizza en belt je vervolgens op om samen films te gaan kijken.

6. Een vriend(in) is voor even. Een best friend is voor altijd.

7. Een vriend(in) kan jij niet op elke gelegenheid meenemen. Een best friend past overal bij. Familie feestjes, verenigingsfeestjes, een borrel op je werk. Je weet dat je beste friend hartstikke gek is, maar dat heb je al geaccepteerd en je kunt gewoon niet meer zonder.

8. Een vriend(in) weet al je beste momenten. Een best friend was erbij.

9. Een vriend(in) heeft het vaak niet door als je iemand ziet die jij op zich wel aantrekkelijk vindt. Een best friend geeft je gelijk de look .. Kom we gaan er heen.

10. Een vriend(in) zal zich beledigd voelen als je ze belachelijk hebt gemaakt. Een best friend maakt jou vervolgens nog belachelijker.

11. Een vriend(in) versterkt jouw gevoelens van single zijn. Een best friends geeft jou een nieuw gevoel. Een soort van non-romantic-romance.

12. Met je vriend(in) in de auto heb je niet altijd wat te zeggen.. Awkward silence. Met je best friend zijn roadtrips synoniem voor heel hard meezingen met jullie favoriete nummers. Ongemakkelijke stiltes? Die zijn er gewoon niet.

13. Een vriend(in) gaat met mensen om waar je eigenlijk een hekel aan hebt. Een best friend heeft een hekel aan precies dezelfde mensen.

14. Een vriend(in) kan zich nog wel eens voor jou schamen. Een best friend vindt niets raar. Maar mocht je je toch in een bizarre situatie bevinden, dan word je er zo uit gered.

15. Een vriend(in) voelt als een vriend(in). Een beste friend voelt als een broer of zus. Bromance/sismance kinda thing?

16. Een vriend(in) vraagt waarom je huilt. Een best friend kijkt gelijk om zich heen. Wie oh wie heeft dit gedaan?

Voor mijn best friend, je bent de beste en het leven is saai zonder jou naast me. Dankjewel dat je er altijd voor bent.

Reageer op artikel:
16 x waarom je weet dat je vriendinnetje echt je best friend is
Sluiten