Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 september 2017

Beste baan ever: Je kunt 335 euro per dag verdienen met puppy’s knuffelen

Ben jij degene waar mensen altijd aan denken bij een filmpje van een schattige pup? Ga jij liever op een date met een hondje dan met een Tindermatch? Krijg jij meer hondenfoto's op jouw Instagram-feed dan foto's van vrienden? Misschien vlieg jij binnenkort dan wel naar Sydney, waar je 335 euro kunt verdienen met één dag puppy's knuffelen.

Het dierenasiel Sydney Dogs and Cats Home in Australië heeft onlangs een nestje van vijf Kelpie X-puppy’s verwelkomd. Ze werden gevonden in een vuilnisbak en verdienen daarom alle liefde van de wereld. Omdat het asiel ook nog zorgt voor een heleboel andere dieren, zijn de verzorgers op zoek naar een hondenliefhebber die één dag kan komen helpen met puppy’s knuffelen. De beloning? 335 euro.

Wat zijn je taken?

The lucky one mag de honden met heel veel liefde wassen, een work-out met ze doen en foto’s en filmpjes met ze maken. Sommige honden werken volgens het asiel zelfs aan een vlog-carrière. Dit alles moet ervoor zorgen dat de puppy’s zich thuis voelen en klaar zijn om opgehaald te worden door een liefdevol gezin.

Grenzeloze liefde

De puppy’s zijn tien weken oud en nog lekker speels. Omdat ze niet de meest fijne start van hun leven hebben gehad, zoekt het dierenasiel iemand met grenzeloze liefde voor honden. Of hoe het asiel het zelf zegt: ‘Het soort liefde waar likken gebruikelijk is’.

Zeg nu zelf; met zulke cutiepies is dat toch niet zo lastig?!

Niet uitgekozen voor de vacature? Lees dan dit eens: Wil je wandelen met een hondje, maar heb er geen? Dan kun je nu wandelmaatje worden van de liefste hondjes

Reageer op artikel:
Beste baan ever: Je kunt 335 euro per dag verdienen met puppy’s knuffelen
Sluiten