Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 januari 2018

Als een ei zo blij: Er bestaan prosecco paaseieren met mini truffels binnenin

Net zoals pepernoten die maanden voor Sinterklaas al in de winkel te verkrijgen zijn, liggen de schappen nu ook al vol met paaseieren. Melk, puur, hazelnoot, mocca... en met prosecco. Wait, what?! Nou ja die vind je niet bij de Appie of de Hema, maar wel hier.

Of de paaseierenfabrikanten geïnspireerd zijn geraakt door de verschillende chocoladeletters van vorig jaar waar alcohol in is verwerkt, dat weten we niet. Maar het feit is dat er dit jaar ook paaseieren zijn die gevuld zijn met alcohol.

Prosecco paaseieren

Als een ei zo blij waren we toen we dit nieuws zagen. Prosecco paaseieren; waarom is er nog nooit eerder iemand op het idee gekomen om dit te maken? Alleen de naam en de verpakking zien er al fan-tas-tisch uit. Maar het wordt nóg beter.

Het ei zelf is gemaakt van melkchocolade, de smaak van roze prosecco en snoep. Als je een hap neemt, lijkt het net alsof je een slokje bubbels drinkt. Echt. Bovendien vind je in de binnenkant van het paasei een paar mini roze prosecco truffels die gevuld zijn met donkere chocoladecrème. Holy moly. Kun je het nog allemaal aan?

prosecco paaseieren

De goede voornemens zijn bij ons even op een lager pitje gaan staan. Als je ook fan geworden bent, dan sturen we je door naar deze website. Daar vind je ze voor ongeveer twintig euro.

We kunnen niet wachten welke paaseieren er nog meer op ons pad gaan komen dit jaar. Want zo begon het ook met de chocoladeletter. De eerste alcoholische versie was met Licor 43. Daarna volgden er meer en meer en meer en meer…

Ocado

Reageer op artikel:
Als een ei zo blij: Er bestaan prosecco paaseieren met mini truffels binnenin
Sluiten