Renée
Renée | LinkedIn Life 11 okt 2019

De beste ADE feestjes waar jij en je vriendinnen vanaf woensdag bij aanwezig willen zijn

Amsterdam verandert van 16 oktober tot en met 20 oktober in één groot dance event, want ADE 2019 staat voor de deur. Maar welke feestjes mag je echt niet missen? Zet jezelf en je vriendinnen alvast op ‘aanwezig’ voor de volgende feesten. Wij hebben de leukste evenementen voor je op een rij gezet.

ADE 2019 wordt een grote happening, maar wáár wil je precies zijn als er zóveel aanbod is? Maak je geen zorgen, Beautify selecteerde de leukste feestjes voor je.

ADE 2019

Van woensdag tot en met zondag hoef jij je in ieder geval geen moment te vervelen, want ADE 2019 is dan in full swing. Letterlijk ieder moment van de dag is er iets te doen in Amsterdam. Maak alvast een lijstje met je favorieten, want je agenda wordt overvol:

Kriss Kross in de Chin Chin Club – 16 oktober

Als je houdt van hit singles wil je zeker een bezoekje brengen bij het feestje van de Kriss Kross mannen. Het wordt een mix van R&B, hip hop, trap, twerk en house.

Bizzey in de Club in Air – 16 oktober

Is dance niet je ding en ga je liever los op afro beats en hip hop? Check dan of je nog een kaartje kunt bemachtigen voor de avond van Bizzey in Air op het Rembrandtplein.

Vunzige Deuntjes x Fiesta Macumba in United Studio’s – 17 oktober

Het volgende hip hop feestje in het rijtje is Vunzige Deuntjes. Ga je iedere zomer los op het festival? Breng dan ook een bezoekje aan hun ADE avond op donderdag.

Audio Obscura in Lil’ Amsterdam – 17 oktober

Kom je met de trein naar de stad? Stop dan meteen voor een goed techno-house feestje van Audio Obscura op het Centraal Station. Je hoeft namelijk geen Uber te nemen naar één of andere locatie in the middle of nowhere, want je bent er al zodra je uitstapt.

DGTL in de Scheepsbouwloods – 17 oktober

Techno liefhebbers gaan het hele jaar door los bij DGTL, dus het verbaast je niet dat je ook tijdens ADE hier los kunt gaan. De Scheepsbouwloods is de perfecte locatie voor een rauw feestje tussen 22:00 uur en 07:00 uur. Mocht je er niet bij kunnen zijn, Bonobo komt op zaterdag, dus probeer daar tickets voor te bemachtigen.

TIKTAK in Amsterdam RAI – 18 oktober

Op 18 oktober wil je in de RAI zijn om je vrienden Broederliefde, Ronnie Flex en Poke te zien. Vorig jaar waren ze compleet uitverkocht, dus dit jaar wordt het nóg groter en beter.

STRAF_WERK in De Kromhouthal – 18 oktober

STRAF_WERK is een begrip in de techno scene. Nadat ze vorig jaar uitverkocht waren, hebben ze dit jaar opnieuw Kölsch uitgenodigd voor het ADE feestje van het jaar.

Het Weekend in De School – 18 oktober tot en met 21 oktober

Liefhebbers van elektronische muziek kennen De School. Je kunt van vrijdag tot en met zondagavond genieten van de killer line-up die inmiddels te lang is om helemaal op te noemen. Kaartjes kun je nog bemachtigen aan de deur en naast dat iedereen welkom is, ben je vrij om zolang te blijven als je wil.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
De beste ADE feestjes waar jij en je vriendinnen vanaf woensdag bij aanwezig willen zijn
Sluiten