Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 12 mei 2019

Dit zijn de fijnste beautysalons voor huidverzorging en het zijn paradijsjes op aarde

Je zou het misschien niet verwachten maar ons koude kikkerlandje stikt van de beautysalons die geavanceerde huidverzorging aanbieden. Van bilbehandelingen tot aan epigenetische (de wát?!) behandelingen, het kan tegenwoordig allemaal.

Omdat het weer van de afgelopen tijd onze perzikhuidjes weinig goeds heeft gedaan zijn we wel toe aan goddelijke huidverzorging. Ga jij voor een fruitzuurbehandeling voor je gezicht of een anti-cellulite behandeling voor gladde zomerbenen?

Hemelse huidverzorging bij de meest unieke beautysalons

Wij selecteerden de meest unieke beautysalons. Dit zijn stuk voor stuk hemelse paradijsjes op aarde:

Beautysalon 1: Babassu Boutique & Spa – Amsterdam, Leiden, Wassenaar

21 jaar geleden startte Heidi Olijerdoek Babassu in Leiden met een nieuw concept; een combinatie van een city-spa en een niche-parfumerie. De vijf salons bieden resultaatgerichte behandelingen.

Maar in deze unieke beautysalon ben je niet alleen aan het goede adres voor huidverzorging. De shop biedt net zulke unieke producten en geuren aan. Op zoek naar een bijzonder parfum? Bij binnenkomst ruik je direct dat je in de hemel bent.

Vestigingen Amsterdam: Cornelis Schuytstraat 40, Spuistraat 207
Vestiging Den Haag: Dagelijkse Groenmarkt 30
Vestiging Leiden: Nieuwe Rijn 60
Vestiging Wassenaar: Langstraat 13-15

Beautysalon 2: Knap Institute – Amsterdam

Op zoek naar de beste huidverzorging voor het gezicht? Breng dan een bezoekje bij Knap Institute. Je start met een gratis MAC huidanalyse die jouw huidconditie meet. Vervolgens wordt er een behandeling op maat opgesteld. Menig BN’er zweert bij de fruitzuurbehandeling die fijne lijntjes en oneffenheden vervaagt.

Vestigingen Amsterdam: Parnassusweg 9, Willemsparkweg 168

Beautysalon 3: RETREAT – Rotterdam

Ben jij een echte luxe poes? Dan ben jij helemaal op je gemak bij RETREAT. Deze beautysalon & spa ademt één en al luxe. De ruimte is geïnspireerd op een Parijs’ appartement. Hoge plafonds, vier meter hoge deuren en alles ziet er fleeky uit. Als je echt wilt uitpakken ga dan voor de Dr. Timm Golueke’s Aquadermabrasion Diamond Peel. Wedden dat jij je een Kardashian voelt hier?

Vestiging Rotterdam: Van Oldenbarneveltstraat 123A

Beautysalon 4: Bodyfix – Amsterdam

90% van de vrouwen er last van: cellulite op de benen en/of billen. Waar eerder altijd werd verkondigd dat huidverzorging daar niets aan verandert, bewijst Bodyfix het tegendeel. Doormiddel van Bodyfix’ diepbindweefselmassage verdwijnen de putjes in je benen. Victoria Koblenko en Nicolette van Dam worden regelmatig stevig (want ja, het doet een beetje zeer) onder handen genomen in deze unieke beautysalon.

Vestiging Amsterdam: Legmeerplein 7

Beautysalon 5: La Mysore Cosmetics – Bussum, Emmeloord

Deze beautysalon won onlangs de felbegeerde Dutch Beauty Award in de categorie: Beste beautysalon behandeling met de Orthomoleculaire & Epigenetische Skin Therapy Treatment. Eh de wat? Kort gezegd: La Mysore heeft een innovatieve manier om je gezondheid te checken en vanuit daar een start te maken voor de juiste behandeling. Schoonheid van binnen én buiten dus. Deze behandeling is momenteel zo populair dat je ver vooruit moet boeken.

Vestiging Bussum: Spiegelstraat 5
Vestiging Emmeloord: Korte Achterzijde 8b

Beautysalon 6: MJ Amsterdam – Amsterdam

Ben jij niet zo fan van dat eeuwige getut in beautysalons? Ga dan langs bij MJ Amsterdam voor een ‘quick fix’. Ze staan bekend om het zetten van de allermooiste wimperextensions. Van naturel tot aan een opvallende wimperopslag, ze weten er raad mee. Ook voor pedicures staan ze bekend als één van de fijnste beautysalons van Amsterdam.

Vestiging Amsterdam: Ceintuurbaan 201
Vestiging Tilburg: Pampuslaan 27

Lees ook: Getest: deze zelfbruiner is betaalbaar én je krijgt er geen vlekken door

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de fijnste beautysalons voor huidverzorging en het zijn paradijsjes op aarde
Sluiten