Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 2 sep 2020

4 redenen waarom mannen en vrouwen die Rechten hebben gestudeerd de beste bedpartners zijn

Je kunt je die ene nacht nog zó goed herinneren. Rode oortjes kreeg je ervan. Sinds je hem of haar hebt leren kennen, heb je eigenlijk nooit meer een fijnere nacht in de slaapkamer gehad. Wedden dat jouw beste bedpartner Rechten heeft gestudeerd? Dat zijn namelijk de fijnste lovers die je kunt treffen in de bedstee.

Hoewel ze ook manipulatief, drammerig en té nauwkeurig kunnen zijn, hebben ze ook een boel andere trekjes. En van sommige kun je enorm profiteren. In de slaapkamer, dat wel.

Beste bedpartner

Jij hebt het goed getroffen met die lover van jou. Is de seks ook om tot in detail met je beste vriendinnen te delen? Dikke kans dat hij of zij dan een rechtenstudent is (geweest).

1. Teamwork makes the dream work

Van rechtenstudenten wordt verwacht dat zij maar al te goed in staat zijn om samen te werken. Niet alleen tijdens hun studie zullen ze dat vaak moeten doen om projecten te kunnen voltooien, ook tijdens hun werk als jurist of advocaat zullen zij met allerlei soorten mensen goed moeten kunnen samenwerken.

Daar pluk jij de vruchten van want deze mindset heeft hij of zij ook in bed. Alles wat jullie doen, doen jullie samen. Gevalletje teamwork makes the dream work.

2. Analytisch denken doen ze ook in de bedstee

Mannen en vrouwen die Rechten hebben gestudeerd, kunnen goed analytisch denken. En ja, ook in de slaapkamer is het vaak 1+1=2. Wel zo handig als je lover jouw erogene zones direct weet te vinden en de seks elke keer naar een hoger niveau wil tillen. Fijn is ook dat deze mensen goed tegen feedback kunnen. Vind je iets niet lekker? Gewoon aangeven, dan kan er wat mee worden gedaan.

3. Ze weten altijd de juiste dingen te zeggen

Juristen kunnen goed samenwerken en bezitten dus ook over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze weten – net als in de rechtbank – altijd precies wat ze moeten zeggen om je aan het denken te zetten. Maak je borst dus maar nat voor een potje dirty talk tussen de lakens.

4. What happens in the bedroom, stays in the bedroom

Want ja advocaten hebben natuurlijk een bepaalde geheimhoudingsplicht. Fijn toch? Als jij eens wat dominantere dingen wilt proberen in de slaapkamer weet je in ieder geval zeker dat de dag erna niet iedereen daar al van op de hoogte is. Precies wat je verlangt van jouw beste bedpartner ooit.

Ben jij ook een piecie wild maar geen jurist? Dikke kans dat je een econoom bent want ook zij zijn een beetje duivels.

Reageer op artikel:
4 redenen waarom mannen en vrouwen die Rechten hebben gestudeerd de beste bedpartners zijn
Sluiten