Wij hebben de allerbeste droogshampoos gevonden en ze zijn gewoon in Nederland verkrijgbaar

Droogshampoo is voor velen een echte redder in nood. Je haren wassen is een hele klus en te vaak wassen is ook helemaal niet goed voor jouw stralende lokken. Maar welke droogshampoo is nu écht de beste?

Dat is natuurlijk wel zo handig om te weten voordat je het internet afstruint of de drogisterij inloopt. Dit zijn de favorieten van de Beautify redactie.

Batiste – Wildflower

Door de fruitige en bloemige mix van geuren is deze droogshampoo perfect voor dit voorjaar. Door de rijstzetmeel wordt overtollige olie geabsorbeerd, waardoor deze droogshampoo zorgt voor een gezond en nieuw gevoel.


Shop hier voor 5,59 euro

Batiste – Beautiful Brunette

Omdat brunettes nog weleens last kunnen hebben van een witte waas bij ‘normale’ droogshampoo, heeft Batiste er een brunette variant gemaakt, genaamd Beautiful Brunette. Tip: gebruik een borstel om naderhand door te borstelen, want de gekleurde bruine deeltjes kunnen afgeven op je handen.

Droogshampoo beste
Shop hier voor 6,59 euro

Love Beauty & Planet – Volume and Bounty

Om niet alleen jouw haar maar ook de wereld blijer te maken, heeft Love Beauty and Planet een vegan droogshampoo gemaakt met essentiële oliën van duurzame herkomst. Dat klink goed. Met dit milieubewuste exemplaar hoef je je de volgende keer dus niet meer schuldig voelen als je je geld uitgeeft.

droogshampoo beste
Shop hier voor 7,09 euro

Toni & Guy – Sky High Volume

Deze droogshampoo is niet alleen bedoeld om je haar te ontvetten, maar ook te stylen. Ook deze droogshampoo is voor brunettes een goede optie, want het laat geen witte waas achter, pfieuw. Door de sterkte textuur kan je na je wasbeurt er al op los sprayen voor een va-va-voom gevoel.

droogshampoo beste
Shop hier voor 10,90 euro

Bumble and Bumble – Prêt a Powder

Deze droogshampoo is geschikt voor alle haartypes. Door de Franse roze klei worden oliën en vetten geabsorbeerd. Deze spray is niet alleen lekker voor je haar, maar geeft ook volume. Naast het mega leuke flesje is deze droogshampoo ook bijzonder door de UV-factor.

droogshampoo beste
Shop hier voor 30,51 euro

Reageer op artikel:
Wij hebben de allerbeste droogshampoos gevonden en ze zijn gewoon in Nederland verkrijgbaar
Sluiten