Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 7 sep 2018

Filmavondje op de planning? Dit zijn de beste films van Videoland die je met je besties wil zien

Heb je een filmavondje georganiseerd, maar geen idee welke film je wilt gaan kijken met je vriendinnen? Lastig. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de beste films van Videoland, die je niet wilt missen.

Dit zijn de beste films van Videoland

Of het nou gaat om de beste romantische film op Videoland, de spannendste thriller of de meest lachwekkende komedie; wij hebben de beste films van Videoland voor je op een rijtje gezet.

Bankier van het Verzet

Een Nederlands drama met Barry Atsma in de hoofdrol. Het verhaal gaat over bankier Walraven van Hall, die in de Tweede Wereldoorlog zijn financiële contacten voor het verzet inzet. Samen met zijn broer bedenkt hij de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis.

Every Day

Rhiannon leidt een typisch tienerleven met haar vriendje Justin, maar dat verandert wanneer Justin op een dag wat verward op school aankomt. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op ‘A ‘, met alle gevolgen van dien.

Taken 3

De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord. Hij wordt op de hielen gezeten door een rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen. Super spannend, dus.

Dr. Knock

Een gokker in de jaren ’50 doet zich voor als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen. Jaren later keert Knock met zijn diploma op zak terug. Hij wint het vertrouwen van de dorpelingen, tot zijn voormalige schuldeisers hem dreigen te ontmaskeren.

Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins vertelt het verhaal van de gelijknamige New Yorkse erfgename die ervan droomde operazangeres te worden, ondanks het feit dat ze een vreselijke zangstem had. Met Meryl Streep en Hugh Grant, is dit een heerlijke romantische film om te kijken op een regenachtige avond.

Gotti

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Gotti; hoofd van de maffiafamilie Gambino. Bekend als de ‘Dapper Don’ maakte John’s flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid hem tot een van de meeste bekende gangsters van de 20e eeuw.

Café Society

Café Society vertelt het verhaal van een jonge man die het in het Hollywood van de jaren ’30 hoopt te gaan maken in de filmindustrie. Wanneer hij verliefd wordt laat hij zich meeslepen in de zogenaamde café society, de levendige kunstenaarsscène.

Blue Valentine

Cindy en Dean zien hun huwelijk langzaam uiteenvallen. Met de hoop deze situatie op te lossen besluiten zij samen een hotelkamer te boeken, waar zij terugkijken op hun eerste ontmoeting. Een echte tranentrekker, met Michelle Williams en hottie Ryan Gosling.

 

Oh my: Er bestaan émmers Maltesers en die wil je scoren voor je volgende filmavondje

Reageer op artikel:
Filmavondje op de planning? Dit zijn de beste films van Videoland die je met je besties wil zien
Sluiten