Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 9 nov 2018

Frietlovers verzamelen: Bij dit tentje eet je de beste friet van Nederland

Friet, patat, je kunt er een eeuwige discussie over voeren hoe je de gefrituurde aardappelreepjes noemt, maar het feit blijft dat ze vooral heerlijk smaken. Toch is het wel een verschil wáár je friet eet, want het is niet overal even lekker.

Als je de beste friet van Nederland wil eten, dan weten wij waar je het beste heen kunt. Namelijk naar Par Hasard, want de frietjes van deze toko zijn meerdere malen verkozen tot de beste, door het AD.

Bij Par Hasard scoor je de beste friet van Nederland

Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en legendarische frikandellen, zijn er bij Par Hasard klassiekers als fish & chips, Limburgs stoofpotje en gegrilde rib-eye te bestellen.

Gelukkig kom je niet in een tl-verlichte snackbar terecht maar in een super leuk tentje waar je uit eten kunt of gewoon eindeloos kunt borrelen (van dat fenomeen zijn we persoonlijk nogal fan).

Live jazz voor de ultieme zondagsfeer

En wat super leuk is, in de vestiging in Amsterdam Zuid (de Pijp) is er iedere zondag live jazz. Kun je het weekend heerlijk relaxt en in stijl afsluiten.

Par Hasard heeft drie zaken in Amsterdam, een vestiging in Scheveningen en Almere Stad.

View this post on Instagram

Vanmiddag kerstjazz liedjes van 17-19u bij Par Hasard met Vera Marijt. Kom gezellig langs om alvast in de kerstsferen te komen met je vrienden! 🍟🍷 #christmasjazz #tonight #parhasard #live #music #jazz #ceintuurbaan #amsterdam #beer #wine #winter #holiday

A post shared by Par Hasard (@cafeparhasard) on

View this post on Instagram

Omdat ik alleen al van deze gezellige luifels zin krijg in een frietje met 🍟!! X @selinamartin_ Een frietje? Ja, een frietje. Ik blijf een Brabo hè! 😆 #lekker #gezellig bij @cafeparhasard #oudwest #waaramsterdameet

A post shared by Waar Amsterdam Eet (@waaramsterdameet) on

Dit wil je! Pannenkoeken met Licor 43

Reageer op artikel:
Frietlovers verzamelen: Bij dit tentje eet je de beste friet van Nederland
Sluiten