Dit zijn dé beste haar looks van Coachella

Het is bijna onmogelijk om een geweldig kapsel te hebben én te houden op een festival wat drie dagen duurt. Maar dat het sommige mensen lukt om een awesome kapsel te rocken in plaats van rond te lopen met een luie top knot zie je op deze foto's.

Zo kan het dus ook. Deze haarstijlen kwamen we tegen tijdens het muziekfestival Coachella.Wat heeft nou een hoger festivalgehalte dan pastelkleurig haar? Deze combinatie van roze en paars is geweldig en matcht helemaal bij haar zonnebril. Het enige wat je dan nog nodig hebt aan accessoires is een simpele sjaal voor in je haar.

Vlechten horen bij festivals. Maar dit is wel één van de mooiste vlechten die we hebben gezien. Je zult hier misschien een klein beetje hulp bij nodig hebben, maar wanneer je van plan bent om voor vlechten te gaan kijk dan ook even hier.

Wanneer je gezegend bent met een bos krullen zoals deze dan heb je verder niks meer nodig aan accessoires. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je krullen niet pluizig zijn en you’re good to go.

Op het eerste gezicht lijkt dit een behoorlijk normale look te zien met mooi lang, glad haar. Maar als je goed kijkt zie je dat er prachtige pastelkleurige strengen haar tussen zitten. Zo geef je je kapsel nét even dat festivaltintje mee.

Zo combineer je een paardenstaart met vlechten. Ideaal voor een festival omdat je haar lekker uit je gezicht en van je schouders af is. Op deze manier heb je geen last van de zon en plakkerige slierten haar die in je nek hangen.

Reageer op artikel:
Dit zijn dé beste haar looks van Coachella
Sluiten