Lianne Görtz
Lianne Görtz Love & Seks 13 dec 2019

Dit is waarom januari de beste maand van het jaar is om te gaan daten

Daten is niet meer zo makkelijk als dat het geweest is. Tenminste, als we onze ouders mogen geloven, had je vroeger geen handleiding nodig als je met iemand ging daten. Maar dat betekent niet dat je tegenwoordig bij de pakken neer moet gaan zitten. En vooral deze maand niet.

Want als er één maand is wanneer het juist hét moment is om erop uit te gaan, dan is dat wel deze maand. Dit is namelijk waarom januari de beste maand om te daten is.

De beste maand om te daten is januari

Het proces begint al in december. Kerst is namelijk de tijd dat je met familie en vrienden bent. En natuurlijk met je partner, als je die hebt. Veel singles voelen juist rond die tijd een soort leegte en beseffen dan dat ze toch wel graag iemand aan hun zijde willen hebben. En in januari gaat die zoektocht pas echt van start. Want ja: nieuw jaar, nieuwe kansen.

Dit wordt ook nog een ondersteund door Datingsite Match.com. Deze site heeft namelijk bekend gemaakt dat de site het drukst bezocht wordt tussen 26 december en 14 februari. En de piek? Die is op 7 januari. Blijkbaar melden zich de meeste mensen op die dag aan op de online datingsite.

En waarschijnlijk niet alleen op die datingssite, maar op veel meer andere datingapps van eigen bodem zijn vrijgezellen op jacht. Natuurlijk ook in de kroeg, op je werk en in de sportschool. Datingapps downloaden of wat vaker de kroeg in deze maand want het wordt daten geblazen.

Wie weet vier je Valentijnsdag dit jaar in ieder geval niet meer alleen. En als je geluk hebt, wordt Kerstmis in december romantischer dan ooit.

En als je dan eindelijk die date aan de haak hebt geslagen, is het ook wel fijn om je comfortabel te voelen in een leuk en fashionable outfitje. Inspiratie nodig? NA-KD heeft een te leuke collectie. Je shopt het hier.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Dit is waarom januari de beste maand van het jaar is om te gaan daten
Sluiten