Renée
Renée | LinkedIn Love 18 apr 2019

Deze type meiden zijn de beste matchmakers dus laat hen je nieuwe lover maar vinden

Tinder is leuk en iemand tijdens het stappen ontmoeten ook, maar af en toe gaat er niets boven een goede blinddate, geregeld door je beste vriendin. Waarom? Omdat 1. deze persoon door de keuring is gekomen bij haar en 2. deze persoon waarschijnlijk goed in jullie vriendengroep past. Helemaal als je vriendin één van de volgende persoonlijkheden heeft is ze de perfecte matchmaker.

Een matchmaker klinkt als iets wat je vooral in films ziet, maar als je single and ready to mingle bent kan het zeker geen kwaad om wat hulp te krijgen van je beste vriendinnen. Helemaal als ze dus één van de volgende persoonlijkheden hebben.

De beste matchmaker

Hiervoor kijken we naar de Myers-Briggs persoonlijkheden. Laat al je vriendinnen hier de test doen en voor je het weet heb je de perfecte kandidaat gevonden om jouw matchmaker te zijn.

INFJ: Advocaat

Deze persoonlijkheid is zeldzaam, dus wees nog zuiniger op je vriendin als dit haar persoonlijkheid is. De advocaat is een idealist die niets liever wil dan mensen bij elkaar brengen. Zelfs voor de liefde. De INFJ is misschien wel de meest natuurlijke matchmaker.

Ze zien het goede in mensen, maar ook wat mensen met elkaar gemeen hebben. Hun hart zit op de goede plek, dus als zij je vertelt om op date te gaan, dan weet je dat het goed zit.

Lees ook: Quiz: Dit hoe is hoelang jij nog single zult zijn

ENFJ: Protagonist

De protagonist houdt ervan als alle ogen op haar gericht zijn, maar haak niet meteen af. Voor de liefde maakt ze een uitzondering. Ze voelt namelijk als geen ander emoties van anderen aan en weten hoe ze charmant moet zijn. Hun instinct klopt, waardoor ze een goede matchmaker is.

Ze weet namelijk de juiste persoon aan jou te koppelen op basis van die emoties. Jij krijgt van haar absoluut geen oppervlakkige date. Nee, ze zorgt ervoor dat je iemand vindt waarmee je klikt op een dieper niveau.

ISFJ: Verdediger

Wederom een unieke persoonlijkheid: de verdediger. Deze vriendin is empathisch en bijzonder beschermend voor haar familie en vrienden. Voor jou gaat ze door het vuur en ze heeft de beste bedoelingen. De verdediger voelt bijna alsof het haar missie is om jou gelukkig te maken.

Ze is super geschikt om de perfecte match voor jou te vinden, omdat ze precies weet wat je nodig hebt zonder dat je er maar iets over hoeft te zeggen.

ESFJ: Consul

Een consul als vriendin hebben betekent dat ze matchmaker speelt zonder dat ze het doorheeft. Waarom? Omdat ze het enorm belangrijk vindt dat jij gelukkig bent, met of zonder partner. Als jij op zoek bent naar de liefde helpt ze je daarom zo goed als ze kan.

Door haar fijne persoonlijkheid en grote sociale kring kent ze namelijk altijd wel iemand die 1. geschikt is voor jou en bij je past en 2. vrijgezel is. Voor je het weet heb je een date in je agenda staan.

Lees ook: 21 geniale reacties op de meest irritante vraag ooit: Waarom ben je nog single?

Elite Daily

Reageer op artikel:
Deze type meiden zijn de beste matchmakers dus laat hen je nieuwe lover maar vinden
Sluiten