Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Hete nacht gegarandeerd: De beste seks moves op basis van zijn sterrenbeeld

Heb je zin in een hete nacht tussen de lakens? Vergeet dan de warme temperaturen buiten, er zijn nog meer manieren waarop je het hoofd van je vriend op hol kunt brengen. Hierbij presenteren we de beste seks moves op basis van zijn sterrenbeeld.

De sterrenbeeld van je vriend kan meer over hem zeggen dan je misschien bent. Sterker nog, de kans is groot dat je met deze ‘beste seks moves’ nog wat inspiratie opdoet.

Beste seks moves voor: Ram

Van alle sterrenbeelden is de Ram degene die de meeste waarde hecht aan het visuele aspect. Trakteer hem op waanzinnige lingerie en je bent het komende uur zoet.

Stier

Een Stier is nogal gevoelig. Qua geurtjes, maar ook als het gaat om geluid. Kreun de trommelvliezen in zijn oren niet kapot, tenzij hij aangeeft dat hij dit wel heel chill vindt. De beste seks moves zijn likken in combinatie met eten. Zet aardbeien en slagroom maar op je boodschappenlijstje.

Tweelingen

Een echte turn on voor Tweelingen is heerlijk gekreun. Doe een beroep op je beste dirty talk en vertel hem wat je oh-zo graag met hem wil doen.

Kreeft

Met een Kreeft kun je verder gaan. Blinddoek hem voor de verandering. Zijn huid is dan nóg gevoeliger dus verwelkom bijvoorbeeld veren, massageolie en zweepjes in jullie seksleven.

Leeuw

Eén woord: ballen. Eén van de beste seks moves voor de Leeuw (en ok, praktisch iedere man) is door aandacht te geven aan zijn ballen.

Maagd

Een Maagd heeft weleens het idee dat hij beter is dan wie dan ook. Probeer daarom eens iets nieuws. Heb je nog nooit met jezelf gespeeld terwijl hij toekeek? Masturbeer dan voor zijn ogen. Succes gegarandeerd.

Weegschaal

Een Weegschaal houdt op en top van romantiek en intimiteit zonder dat het meteen vulgair wordt. Kijk hem tijdens het missionaris standje in de ogen en streel zijn perineum. Door deze super gevoelige handeling stijgt hij tot grote hoogten.

Schorpioen

Als één sterrenbeeld houdt van het randje opzoeken, dan is het de Schorpioen wel. Steek nooit zomaar een vinger op plekken waar menig persoon geen vinger durft te steken, maar je kunt het wél voorleggen. Wie weet voelt hij zich freaky en is hij wel in voor wat bilwerk.

Boogschutter

Dit sterrenbeeld is niet gemaakt voor avontuurtjes die alleen in bed plaatsvinden. Juist het risico dat je betrapt kunt worden is voor hem extreem spannend én leuk. Hij is gek op de buitenlucht, avontuur en reizen. Als jou dat ook ligt weet je wat je kunt uitproberen.

Steenbok

Als BDSM bij één sterrenbeeld zou passen, dan is het bij Steenbokken. Grote kans dat hij graag de dominante is, maar wees niet bang om de rollen eens om te draaien.

Waterman

Spontaan en avontuurlijk: zo kun je de Waterman omschrijven. Maar wat zijn jullie fantasieën eigenlijk? Bespreek ze (of schrijf het op) en werk jullie lijstje af met dingen die jullie nog weleens willen doen. Of koop een setje sexy dobbelstenen om het lot jullie beste seks moves van de avond te laten bepalen.

Vissen

Zorg dat je Vissen onder de douche krijgt, hoe cliché de combinatie van Vissen en water ook klinkt. Is seks onder de douche niet je ding? Er is nog zoveel meer dat je kunt doen. Van aanrakingen en vingeren tot op je knieën gaan voor hem. Dit vergeet hij niet snel meer.

Psssst, nu maar hopen dat jullie snel op vakantie gaan om jullie beste seks moves in de praktijk te brengen. ?

Reageer op artikel:
Hete nacht gegarandeerd: De beste seks moves op basis van zijn sterrenbeeld
Sluiten