Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 aug 2017

Beste snack ever! Deze donuts zijn gevuld met prosecco

Etenswaren waar alcohol in zit verstopt geeft ons altijd een beetje een triomfantelijk en blij gevoel. Want ja, een drankje is leuk en lekker en ook reuze gezellig. Maar het eten van alcohol is toch een tikkie bijzonderder. Zo waren we al helemaal idolaat van de gin-tonicijsjes. En deze snack heeft ook ons hart veroverd: prosecco-donuts.

Mocht je al een donutlover zijn dan ga je deze snack sowieso op je to eat list zetten, de prosecco-donuts. De snack bevat van binnen prosecco én het glazuur smaakt naar de mousserende wijn.

De donuts met prosecco zijn bedacht door de Amerikaanse winkel The Dougnut Project. De winkel heeft de snack gemaakt in samenwerking met het Italiaanse wijnmerk Ruffino. Samen hebben de bedrijven twee jaar (!) gewerkt aan de alcoholische donuts.

Alcoholische donuts met prosecco

Helaas zijn de donuts alleen te verkrijgen bij The Dougnut Project in New York. Maar daar ging je waarschijnlijk toch al heen voor Frozen de Musical.

Ga je een trip maken naar the Big Apple? Lees dan vooral dit even: Tips van een NY local: Deze coole dingen zijn er deze zomer en herfst te doen in New York City

Reageer op artikel:
Beste snack ever! Deze donuts zijn gevuld met prosecco
Sluiten