Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 10 apr 2018

Jahaaaa! Er komt een nieuw televisieprogramma met Temptation Island verleiders en het is deze week al te zien

Temptation Island is nog niet afgelopen of er ligt alweer een nieuw fantastisch programma op de plank. Vanaf deze week is het programma Beste Verleiders te zien en drie keer raden wie meedoen... De Temptation Island verleiders.

De magie van Temptation Island is nog lang niet verdwenen. Daarom mogen verschillende verleiders opdraven in het nieuwe programma Beste Verleiders. Presentator Kaj Gorgels gaat in ieder aflevering samen met één verleider op pad en het belooft leuke televisie te worden.

Beste Verleiders: wie doen mee?

Maar eh… welke verleiders zie je terug in het programma? Van het huidige seizoen staan Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino klaar. Dat is nog niet alles, want van het vorige seizoen doen Levi, Alex en Ken mee. De vraag is nu alleen: wat gaan de mannen precies doen?

De verleiders worden een ware liefdescoach. En ze gaan jongens helpen ervoor te zorgen dat Cupido raak schiet. De kandidaten worden door de Beste Verleiders klaargestoomd voor een date. En dat is nogal wat, aangezien ze daar geen tot amper ervaring mee hebben.

Liefdescoach

De mannen mogen dus niet alleen verleider aan hun cv toevoegen, maar ook liefdescoach. Iedere aflevering helpen ze de jongens door hun date heen. Via een oortje communiceren ze met hun protegé en er staat heel wat op het spel. Ze strijden voor de titel Beste Verleider en aangezien de mannen allemaal lichtelijk naast hun schoenen lopen willen ze natuurlijk allemaal winnen.

Wil je kijken, toch? Vanaf aanstaande donderdag (12 april) bekijk je de eerste aflevering op Videoland.

Reageer op artikel:
Jahaaaa! Er komt een nieuw televisieprogramma met Temptation Island verleiders en het is deze week al te zien
Sluiten