Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 24 mei 2018

Is jouw beste vriendin een Stier? Dan laat je haar echt nóóit meer gaan

Ze is er altijd, maar dan ook écht altijd voor je: je beste vriendin. Loyaliteit gaat boven alles bij haar en je kunt al je geheimen aan haar vertellen. Dit kan maar één ding betekenen, jouw bestie is een Stier, en dankzij de volgende eigenschappen van haar sterrenbeeld wil je haar echt nóóit meer laten gaan:

Loyaliteit boven alles

Als je eenmaal haar vriendin bent, ben je dat voor het leven. Haar vriendinnen zoekt ze zorgvuldig uit en jij bent de gelukkige. Dit alles heeft te maken met haar enorme loyaliteitsgevoel. Voor haar sta je altijd op nummer één en daar zet ze graag alles voor opzij. Jou laten gaan doet ze nooit, en jij haar ook niet.

Ze is super geduldig

Ze is altijd geduldig, en jij bent dat niet. En dat maakt haar nou juist de perfecte tegenhanger voor jou. Als jullie op de bus staan te wachten en je staat te wiebelen van ongeduld weet ze je altijd gerust te stellen, want nee jullie hebben geen haast. Dat festival loopt heus niet weg.

Ze houdt van luxe

Ze houdt van luxe, en jij ook. Dus als zij nou een hele dikke jacht koopt kun jij er ook op liggen. Winning. Maar haar allergrootste luxe is natuurlijk dat jij haar BFF bent. Ahhh.

Down to earth

Ben je in shock dat je ex een nieuwe vriendin heeft? Dan kan zij je geruststellen en vertellen hoe lelijk ze wel niet is (want dat is altijd zo). Ze maakt nooit van een mug een olifant, terwijl al je andere vriendinnen dat wel doen. Jij hebt iemand nodig die dit soort dingen niet groter maken dan ze zijn want dan raak je alleen maar in de stress.

Ze kan een geheim bewaren

Een van haar mooiste eigenschappen is dat ze super betrouwbaar is. Je kunt al je geheimen aan haar vertellen en zeker weten dat ze ze tegen niemand anders zal vertellen. Alleen al daarom is ze je beste vriendinnetje, voor altijd.

Reageer op artikel:
Is jouw beste vriendin een Stier? Dan laat je haar echt nóóit meer gaan
Sluiten