Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 2 juni 2018

5 dingen die je altijd zult doen voor je beste vriendin

Springt zij in een sloot, dan doe jij dat ook. Besluit ze om vanavond nog naar Parijs te rijden, dan rij jij met haar mee. Jij doet natuurlijk alles voor je bestie, en zij voor jou. En als je deze vijf dingen voor haar doet, weet je zeker dat jullie vriendschap meant to be is.

1. Toegang tot Tinder

Jij hebt geen geheimen voor je bestie, daarom weet ze al je wachtwoorden en mag ze gerust je Tinder-matches bekijken. Sterker nog, je vertrouwt haar volledig en ze mag zelfs proberen om een leuke match voor je te vinden. Jij weet heus wel dat ze niet expres de verkeerde jongens liked.

2. Je staat altijd achter je beste vriendin

Als iemand ruzie met haar maakt sta je altijd achter haar, ongeacht hoe de ruzie is begonnen. Zelfs al heeft ze met een glaasje te veel op iemand belachelijk gemaakt, niemand komt aan jouw bestie. En waarschijnlijk had ze nog gelijk ook.

3. Jij beschermt haar tegen bad boys

Als iemand, maar dan ook íémand probeert om jouw vriendin aan het lijntje te houden, zul jij dat direct tegen haar zeggen. Jouw vriendinnetje verdient namelijk alleen het beste van het beste en bad boys staan zeker niet op dat lijstje.

4. Samen eten, samen delen

Als jullie gaan lunchen of dineren bestellen jullie altijd iets wat jullie allebei lusten. Jullie delen jullie maaltjes en ze mag zonder pardon frietjes van jouw bord jatten. Dat is pas échte vriendschap.

5. FBI agentje spelen

Met gevaar voor eigen leven waag jij je tussen Instafoto’s van anderen die ze al maanden of jaren geleden hebben geplaatst. Instastalken doe je maar al te graag voor je bestie (want ugh die nieuwe vriendin van haar ex is echt niet leuk) ook al loop je het risico om per ongeluk iets te liken. Dan ben je er geweest, maar who cares, alles voor je BFF.

Reageer op artikel:
5 dingen die je altijd zult doen voor je beste vriendin
Sluiten