Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 28 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 4 daden uit liefde om je beste vriendin duidelijk te maken dat je haar lief hebt

Sommigen hebben er wel vijf, terwijl anderen er één koesteren – beste vriendinnen zijn ontzettend waardevol. Je deelt en bespreekt alles met haar, ook als het gaat om outfits, liefdes of zelfs het avondeten. Je beste vriendin staat altijd voor je klaar en laat je je weer goed voelen wanneer je het nodig hebt.

Wil jij haar duidelijk maken dat je niet zonder haar kan? Dat snappen we en dus hebben we een lijstje gemaakt met manieren om je liefde voor haar te laten blijken.

Laat je liefde blijken aan je beste vriendin

Je beste vriendin is een van de fijnste en belangrijkste mensen in jouw leven en dat mag je laten blijken ook. Door deze vier daden maak je duidelijk dat je haar ontzettend waardeert en liefhebt, plus dat je niet zonder haar kan.

1. Lieve woorden

Sommigen vriendinnen gooien met de woorden ‘I love you’ alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Daarentegen zeggen anderen het zelden en zijn minder zoetsappig in hun tekst. Maar geen paniek, want een simpele zin als ‘ik hoop dat je een leuke dag hebt’, maakt ook duidelijk dat je om haar geeft.

2. Help je beste vriendin een handje

De één gebruikt woorden en de ander gebruikt daden. Dat is natuurlijk he-le-maal prima en in sommige gevallen zelfs beter. De quote ‘Actions speak louder than words‘ bestaat niet voor niets, want door je beste vriendin een handje helpen laat je ook je liefde blijken.

3. Een kleine verrassing

In de vriendschap met je beste vriendin is het altijd de gedachte die telt en gaat het totaal niet om materialisme. Een kleine verrassing is dus al een groot gebaar en wordt ze gegarandeerd super blij van. Het idee dat jij aan haar dacht toen je het cadeautje zag, dat laat haar hart smelten.

4. Tijd voor jou en je beste vriendin

Niets is waardevoller dan tijd, dus plan binnenkort een avondje voor jullie twee in. Gaan jullie naar de bioscoop of gewoon lekker een drankje doen? Dat je tijd voor haar vrijmaakt, geeft haar een warm gevoel van binnen en brengt jullie dichter bij elkaar.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Dit zijn de 4 daden uit liefde om je beste vriendin duidelijk te maken dat je haar lief hebt
Sluiten