Isis van Graas
Isis van Graas Life 24 jan 2020

Zij is het! 6 tekenen dat je je beste vriendin voor het leven hebt gevonden en niet zonder haar kan

Ze weet precies wat ze moet doen om je op te vrolijken en welke snacks je lekker vindt. Jullie hebben altijd de beste tijd met elkaar en dat waardeer je enorm. Meer tekenen dat zij de beste vriendin is van je leven? Lees dan snel verder, want deze signalen ga je hoogstwaarschijnlijk herkennen.

De band die jullie met elkaar hebben is super uniek. Wees daarom extra blij met haar, want je beste vriendin is één van de belangrijkste personen in je leven.

Jij hebt je beste vriendin gevonden

Jullie kunnen elkaar alles vertellen en stappen zonder pardon elkaars huis in alsof het je eigen huis is. En weet je wat? Dat is niet eens een probleem meer, want technisch gezien leven jullie met elkaar als zussen. Dit zijn de signalen dat je je bestie voor het leven hebt gevonden.

1. Eerlijkheid duurt het langst

Wanneer je het niet eens bent over haar outfit of je die nieuwe haarkleur haar niet zo mooi staat, dan zeg je dat gewoon. Natuurlijk wel op een aardige manier, maar je zou nooit tegen haar liegen. Gelukkig weet je dat zij precies hetzelfde zou doen en dat waardeer je.

2. Telepathie

Jullie maken elkaar zinnen af, maar dan ook echt héél vaak. Anderen worden er wel eens gek van, maar jullie schieten altijd in de lach.

3. Mi casa su casa

Wanneer je bij haar thuis bent word je gezien als extra lid van de familie. Wellicht heb je zelfs haar huissleutel en zijn spontane bezoekjes een normaliteit geworden. Kortom: Alles wat van haar is, is ook van jou. Dat is waar je een beste vriendin voor hebt, toch?

4. Geen schaamte bij je beste vriendin

Van boeren of scheetjes kijken jullie niet meer op. Het laat extra zien hoe (iets té) comfortabel jullie met elkaar zijn en dat alles gewoon kan.

5. Codetaal

Of het is in de vorm van een blik of bepaalde woorden, jullie weten altijd wat er in elkaars gedachten omgaat. En dat is maar goed ook, want het zou een totale ramp zijn als iedereen alles horen wat jullie communiceren.

6. Daar komt de bruid…

Samen hebben jullie elkaars bruiloft al helemaal uitgestippeld. Van de bloemen en de catering, tot de jurk en de locatie. En dan nu het allerbelangrijkste: jullie hebben natuurlijk elkaars speeches al klaar liggen, want anders zou ze je beste vriendin niet zijn.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Zij is het! 6 tekenen dat je je beste vriendin voor het leven hebt gevonden en niet zonder haar kan
Sluiten