Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 19 dec 2018

Deze 8 dingen pik je alleen van je beste vriendin

Je hebt ontzettend veel vriendinnen om je heen, maar er kan er maar één de beste zijn. Dat is natuurlijk niet zonder reden want ze is er áltijd voor je als je haar nodig hebt. Omdat ze je bestie is kan ze bijna alles bij je maken. Dat hoeven anderen niet eens te proberen.

Deze 8 dingen mag alleen je beste vriendin bij je doen:

1. Kleding lenen

Als je zusje stiekem in je kledingkast loopt te neuzen trek je dat heel erg slecht, maar als je bestie dat doet is het geen probleem. Je gunt haar een leuke outfit zodat jullie samen knappe barmannen kunnen versieren *hint*.

2. Valsspelen tijdens spelletjes

Jij hebt een hekel aan mensen die valsspelen. Al helemaal als jij voor Jan Doedel al die shotjes staat te atten omdat je zogenaamd hebt verloren met een drankspel. Behalve als je beste vriendin dit doet. Dan is het eigenlijk best wel grappig.

3. Een knipbeurt nodig

Als jouw haar echt niet meer in model zit zegt je beste vriendin dat gewoon tegen je en stiekem vind je dat wel fijn. Als je moeder dat tegen je zou zeggen zou je ontzettend boos worden.

4. Kritiek op je outfit

Als jullie samen gaan winkelen weet je dat ze goudeerlijk tegen je is. Kom jij uit het pashokje en staat dat ene jurkje je écht niet mooi? Dat zal ze gewoon eerlijk tegen je zeggen. Super fijn want je hebt niks aan iemand die alleen maar ja knikt.

5. Geld terugbetalen

Je vindt het geen enkel probleem om geld aan je bestie te lenen. Ook niet als ze nét iets te lang doet over het terugbetalen. Je weet in ieder geval zeker dat je je geld ooit wel terug krijgt.

6. Het laatste hapje

Niemand mag aan jouw laatste hapje komen, op één persoon na. Je beste vriendin. Andersom mag jij ook altijd haar laatste hapje van d’r bord pikken en dat is nou echte vriendschap.

7. Een afspraak afzeggen

Je hebt een hekel aan mensen die afspraken afzeggen. Je krijgt soms zelfs het gevoel dat mensen je niet leuk genoeg vinden, maar je weet zeker dat jouw beste vriendin nooit een smoesje zou verzinnen. Je kan het alleen maar waarderen dat ze het eerlijk tegen je zegt als ze even geen zin heeft om af te spreken.

8. Als ze je vriendje niet leuk vindt

Het kan gebeuren dat jouw beste vriendin je vriendje niet leuk vindt. Ook al ben jij hoteldebotel op je vriendje, je wilt wel dat jouw vriendin eerlijk haar mening met je deelt. Overigens is ze wel de enige die iets over hem mag zeggen, de rest hoeft dat niet eens te proberen.

9. Het nummer van je vader

Je kijkt er helemaal niet raar van op als jouw bestie het nummer van jouw vader in haar telefoon heeft staan. Er is namelijk maar één logische verklaring voor. Ze wil hem kunnen bereiken mocht er ooit iets met jouw gebeuren en dat is precies de reden waarom ze voor altijd jouw beste vriendinnetje is.

14 screenshots die je beste vriendin en jij altijd met elkaar delen

Reageer op artikel:
Deze 8 dingen pik je alleen van je beste vriendin
Sluiten