Isis van Graas
Isis van Graas Life 1 mei 2019

6 redenen waarom je beste vriendin een van de meest belangrijke personen is in je leven

Omdat je beste vriendin zo bijzonder is en je haar alles vertelt, verdient ze alle dank van de wereld. Er zijn een vast een miljoen specifieke redenen waarom, maar dit zijn de allerbelangrijkste.

Het zijn de kleine dingen die laten zien hoe eeuwig dankbaar je bent om iemand te hebben die je vertrouwt met je hele hart.

Lees ook: 8 x dingen die je echt alleen met je beste vriendin kunt doen

Waarom je dankbaar bent voor je beste vriendin

Omdat je bestie zo bijzonder is en je haar alles vertelt, verdient ze alle liefde van de wereld. Alles waar over gepraat wordt, blijft tussen jullie twee alsof jullie leven ervan afhangt. Kortom: dit zijn tien specifieke dingen waarvoor je haar dankbaar bent.

1. Ze vertelde nooit door als je op iemand verliefd was

Vanaf het begin heb je je beste vriendin verteld over elke vorm van verliefdheid. Je voelt je helemaal op je gemak wanneer je je gedachtes met haar deelt, omdat zij dit nooit zomaar doorspeelt. Je kunt erop vertrouwen dat haar lippen verzegeld zijn.

2. Ze maakt je gênante momenten grappig

Soms heb je simpelweg even iemand nodig om je gênante momenten mee weg te lachen. Dat is natuurlijk waar zij aan bod komt. Ze helpt je om jouw meest awkward momenten in een heel grappig verhaal te veranderen.

3. Ze oordeelt nooit over jou

De reden dat jij je nooit ongemakkelijk voelt in het bijzijn van haar, is omdat je weet dat ze je nooit zou veroordelen. Het maakt niet uit waarover jullie het hebben, er bestaat gewoon niet zoiets als oordelen.

4. Ze is er als je je hart wil luchten

Als je een slechte dag hebt gehad, wil je niets liever dan een beste vriendin om je heen om je hart bij te luchten. Alles blijft tussen jullie twee en ze geeft je altijd het beste advies.

5. Ze staat altijd voor je klaar

Omdat je alles deelt met je beste vriendin, zijn ze de enige persoon waar je terecht kunt voor hulp in bepaalde situaties. Als je advies nodig hebt over hoe om te gaan met een vervelende huisgenoot of een berichtje naar je die ene leuke persoon, dan staat zij voor je klaar.

6. Ze gebruikt je zwaktes niet tegen je

Je bestie kent je grootste angsten. Ze zou er nooit over denken om die informatie tegen jou te gebruiken.

Lees ook: 8 x herkenbaar als je op vakantie gaat met je beste vriendinnen

Reageer op artikel:
6 redenen waarom je beste vriendin een van de meest belangrijke personen is in je leven
Sluiten