Renée
Renée | LinkedIn Love 20 mei 2019

6 signalen dat je beste vriendin na jaren vriendschap inmiddels je familie is geworden

Je beste vriendin is één van de belangrijkste mensen in je leven. Sterker nog, na een jaar of zeven voelt ze vast meer als familie dan als een vriendin. De signalen waaraan je dat herkent vind je hieronder.

Je beste vriendin is eigenlijk net zo belangrijk als je familie en daarom voelt ze stiekem meer als een nichtje. Samen heb je al zoveel meegemaakt dat je een leven zonder haar niet meer voor kunt stellen.

6 signalen dat je beste vriendin familie is geworden

De mooiste signalen waaraan je herkent dat je beste vriendin familie is geworden delen we hieronder met je. Check, check, dubbelcheck: kijk snel wat jullie score is.

1. Jullie zorgen er altijd voor dat de ander veilig thuiskomt

Ze was bij de eerste avonden waarop jullie uitgingen en nog steeds is ze je danspartner in crime. Samen uit betekent voor jullie samen thuis en daarom appen jullie altijd even dat je veilig thuis bent. Je slaapt niet eerder voordat je weet dat ze thuis is.

2. Jullie brengen elkaar weg

De treinen staken en je beste vriendin moet écht ergens heen. Of ze moet om 5 uur ‘s nachts op Schiphol zijn. Het maakt voor jullie niet uit waar en hoe laat het is, je zorgt ervoor dat jullie op plaats van bestemming komen. Iets wat je normaal alleen aan familie zou vragen, vraag je nu aan haar.

3. Jullie bellen elkaar als eerste als er iets aan de hand is

Zodra er ook maar *iets* gebeurt in jullie leven bellen jullie elkaar. Niemand is zo snel op de hoogte van jouw liefdesleven als deze bijzondere vrouw in je leven en vice versa.

Lees ook: 6 typische momenten met je beste vriendin die je nooit meer vergeet

4. Jullie zien elkaars familie regelmatig

Gaat je beste vriendin eten met haar familie? Dan eet je regelmatig mee. Jullie zijn bij elkaars familie welkom en er is altijd een plekje vrij aan de keukentafel.

5. Jullie zorgen voor elkaar na een liefdesbreuk

Het maakt niet uit wat voor narigheid jullie meemaken, je kunt altijd rekenen op de steun van de ander. Je beste vriendin en jij staan niet alleen voor elkaar klaar als het goed gaat, maar ook als jullie je diepste dieptepunten meemaken zoals na een liefdesbreuk.

6. Jullie passen op elkaars huis tijdens vakanties

Met liefde pas je op het huis van je beste vriendin als zij op vakantie gaat. Andersom vindt ze het heerlijk om in jouw huis te blijven als jij weg bent.

Lees ook: Waarom Schorpioenen en Kreeften de beste vriendinnen zijn die je je kunt wensen

Reageer op artikel:
6 signalen dat je beste vriendin na jaren vriendschap inmiddels je familie is geworden
Sluiten